Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

KECANTIKAN KESIHATAN PRODUK

6 Sebab Kenapa Orang Yakin, Beli Dan Konsisten Makan Shaklee

Kelebihan Vitamin / Suplemen Shaklee.

Bismillah..

Malam ni kakda nak kongsi 6 sebab kenapa semua orang wajib amalkan dan pilih produk Shaklee sebagai vitamin atau suplemen harian.

Kakda sendiri dah amalkan produk Shaklee selama hampir 8 tahun iaitu sejak 2012 lagi bermula dengan Set Berpantang Shaklee. Tapi masa tu tau beli je tapi tak tahu fungsi dan cara makan setiap vitamin.

Bila kita beli tanpa kenal dan tahu apa kebaikan dan kelebihan sesuatu produk tu, memang susah kita nak kosisten makan.

Sebab tu kalau nak beli produk Shaklee, kena beli dari orang atau agen yang betul. Bukan setakat beli sebab nak murah. Kalau nak murah memang boleh je jumpa, tapi susah nak dapatkan konsultasi yang betul. Pulak tu kita tak pasti apa vitamin yang betul-betul sesuai dengan kondisi atau masalah kita.

Setakat baca blog dan kumpul maklumat macam tu, sebenarnya susah nak dapat info yang betul. End up suplemen tak habis makan dan kita sendiri tak dapat kesan optimum daripada produk tersebut. Sebab sebagai pembeli, kita tak cukup ilmu berbanding agen sah Shaklee.

Setiap agen sah shaklee yang komited mempunyai ilmu berkaitan dengan kesemua produk Shaklee. Kami tahu apa yang terbaik untuk anda. Kami mengikuti kelas-kelas nutrisi dan ada direct contact dengan Pakar-pakar Nutrisi Shaklee. So sebarang masalah, kami boleh refer terus kepada Pakar Nutrisi yang bertauliah untuk mendapatkan nasihat.

Itulah kelebihan jika membeli produk Shaklee daripada agen yang sah.

So, dah panjang kakda membebel ni, jom lah kita ke tajuk asal.hehe

6 Sebab Mengapa Harus Pilih Shaklee.

Sekarang anda dah tahu kan, kenapa Shaklee merupakan suplemen terbaik yang anda harus pilih. Produk Shaklee bukan produk sebarangan tau, tapi ianya suplemen yang sangat berkualiti tinggi dan semulajadi.

Malah Shaklee memperuntukan sejumlah wang yang sangat besar iaitu sehingga RM250 Juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk. Semuanya bertujuan untuk menghasilkan produk yang betul-betul selamat, berkesan dan berasaskan bahan semulajadi.

Kini tentu anda lebih yakin untuk memilih Shaklee. Jika ada sebarang pertanyaan mengenai produk atau ingin menjadi sebahagian daripada Team Fabulous-U (jana pendapatan sampingan dengan menjadi agen shaklee kawasan anda), jangan segan silu untuk hubungi kakda.

 

Kakda Mamikembar | 010-7604946

Trusted Shaklee Agent Since 2012

Shaklee Business Leader

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.