7 Kelebihan ESP Shaklee Yang Akan Membuatkan Anda Teruja!

0

Ketahui 7 Kebaikan ESP Shaklee Yang Pasti Buat Anda Teruja.

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan sama. Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun.hihi

Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya benda yang disebut dengan ESP nih!

Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak?

So takde lah kes kata ESP ni tak jadi kaa..ESP tak best ka..Testimoni tipu lah… haiiii.. macam-macam.

Manfaat Utama ESP Shaklee:

1. Awet Muda

Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

2. Baik untuk Hormon

Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3. Baik untuk Prostat

Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.

Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.

4. Meremajakan Kulit

Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

5. Pembekal Tenaga

Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

6. Membaiki Pigmentasi

Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

7. Membaiki Memori

Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

ESP Shaklee Memang Terbaik!

Best tak bila dah tahu apa kelenihan ESP Shaklee ni? Seronok kan? Haaa sebab tulah ESP ni adalah salah satu hot item produk Shaklee. Majoriti semua yang suka amalkan produk shaklee akan ada 1 tong ESP kat rumah.

Lagipun protin sebenarnya adalah salah satu nutrisi penting yang mesti kita ambik setiap hari. Iya.Setiap hari!WAJIB!

ORDER ESP SHAKLEE DISINI

ORDER ESP SHAKLEE DISINI

ORDER ESP SHAKLEE DISINI

Daftar untuk menjadi ahli shaklee kat sini untuk harga super jimat! Dah daftar, wasap kakda kat sini.

*****************************************************************************

Kakda Agen Shaklee Kota Bharu Dan Kubang Kerian

Wasap: 010-760 4946

IG: vitamin.by.kakda | kakda_vits_kelantan

FB Personal: Ida Chalo

FB Page: Kedai Vitamin Kota Bharu

******************************************************************************

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Leave A Reply

CommentLuv badge