Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Agen Shaklee Kubang Kerian Pengedar Shaklee Kawasan Anda

Agen Shaklee Kubang Kerian Sejak 2012, Dipercayai, Mudah Berurusan Dan Servis Cepat.

Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kubang Kerian Dan Pos Seluruh Malaysia.

Nak cari pengedar atau agen Shaklee yang dipercayai bukan lah sesuatu yang mudah.

Sedangkan kakda sendiri agen sah shaklee yang sudah lama berdaftar sejak 2012 pun kadang-kadang risau customer tak percaya kat kita.

Yelah nak transfer duit ratus-ratus kadang sampai seribu lebih dengan orang yang tak dikenali sebenarnya agak menakutkan.

Sebab tu kadang kakda offer jugak customer kakda untuk buat sendiri pembelian menggunakan kad debit atau kredit mereka, tapi setakat ni alhamdulillah semuanya percaya dan tiada seorang pun yang berasa was-was dengan kakda.

Kenapa Pilih Kakda?

Kakda mula menddaftar jadi agen pada September 2012.

Mulanya kakda just makan sendiri saja. Tak niat pun nak bisnes. Tapi bila dah makan, sendiri rasa best, rasa badan lebih bertenaga berbeza dengan sebelum tak makan suplemen, kakda pun decide untuk jadi agen.

Nak jadi agen tak susah.

Ada 2 cara, sama ada nak bayar je RM65. Atau buat belian sampai dapat Free Membership.

Kakda pilih cara kedua.

Kakda kumpul order kawan-kawan dan order kakda sendiri sampai layak dapat jadi ahli secara percuma.

Kenapa kena pilih kakda sebagai agen Shaklee anda?

Kakda merupakan seorang leaders berpangkat Coordinator.

Business Leaders National Conference 2018 di Sunway. Masa ni Youth Skincare baru diperkenalkan. Hanya Leader Shaklee saja yang bole beli. Sebulan kemudian barulah Youth Skincare dibuka kepada umum dan ahli Shaklee yang biasa.

 

Bersama Upline kakda merangkap kakak kandung sendiri.hihi

Kakda jugak suda berjaya mendapat CAR BONUS yang merupakan satu lagi pencapaian hebat yang diinginkan oleh semua agen Shaklee yang berniat untuk bisnes.

Dengan pengalaman 6 tahun bersama Shaklee, kakda mampu membantu anda untuk memilih suplemen terbaik berdasarkan masalah atau situasi anda.

Memberikan khidmat konsultasi antara kepakaran yang kakda miliki. Kakda jugak sudah mengenali produk Shaklee dengan baik.

Jadi InshaAllah jika berurusan dengan kakda, anda boleh tanya apa saja. InshaAllah kakda akan bantu dan jawab secepat dan setepat yang mungkin.

Kakda juga memberikan layanan istimewa untuk customer yang mendaftar menjadi ahli bersama team FABULOUS-U legasi di bawah kakda.

Jika anda nak bisnes, kakda akan layan dan bantu anda sebagai anak buah dan rakan kongsi bisnes.

Jika anda mendaftar hanya untuk mendapatkan harga suplemen yang jauh lebih murah, kakda akan membantu anda mendapatkan produk Shaklee bila-bila masa anda nak.

Anda tak perlu bersusah payah untuk order, sebaliknya semua urusan pembelian akan kakda uruskan.

Anda hanya perlu bagitau nak apa, transfer duit dan tunggu je barang sampai depan rumah. Mudah bukan?

Setiap bulan anda akan diupdate tentang promo bulanan Shaklee.

Tak perlu bersusah payah buka laman web Shaklee Ahli.

Jangan Segan Hubungi Kakda Sekarang.

Rahsia customer kakda akan menjadi rahsia antara kita. Jadi sebarang masalah kesihatan yang anda alami, jugak adalah rahsia kakda. Akan kakda simpan sebaiknya.

Jadi jangan segan silu untuk berhubung dengan kakda tak kisah apa pun masalah kesihatan yang anda alami.

Trust me! Dah 6 tahun bersama Shaklee, dah banyak pengalaman yang kakda dapat dalam handle masalah customer.

So, jangan risau.

Kakda akan jadi rakan anda. Sebarang masalah boleh dikongsi.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply AyuRosman

    Tahniah Kakda. Rugi siapa taknak berurusan dengan Kakda. Service dan consult memang tiptop bagi mereka yang berada di Kubang Kerian dan sekitarnya. 😊
    AyuRosman recently posted…Pengedar Youth Shaklee Bagi Kawasan KlangMy Profile

    July 30, 2018 at 4:15 pm
    • Reply KakDa

      Terima kasih Ros. ^_^

      July 31, 2018 at 11:06 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.