Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

KESIHATAN

Agen Shaklee YOUTH Skincare Kota Bharu Dan Kubang Kerian|Mudah Berurusan.

Assalamualaikum semua. Nak cari ejen Shaklee sekitar Kubang Kerian? InshaaAllah kakda boleh tolong. Jumpa di area Mydin atau terus COD Shaklee ke HUSM pun boleh. Senang kan? hehe

Tapi sebelum tu jom kita berkenalan supaya lebih selesa nanti nak berurusan. Nama penuh Faridah Chalo, berumur 34 tahun ni. Sudah berkahwin dan mempunyai 5 orang anak. ‘Kakda’ nama glemer. Jadi akak-akak yang lebih tua dari Kakda boleh pilih, nak panggil Ida atau panggil je Kakda. Saya tak kisah pun (wahhh.. teruss keluar perkataan saya..haha). Dah sebati dah nama kakda tu. Ada je customer tetap saya umur 40lebih still panggil saya kakda. Kiranya ‘kakda’ ni macam nama la kan. Bukannya pangkat ‘kakak’. hehe

Kakda dah jadi ejen Shaklee sejak September 2012 lagi. Dah lama kan?haha..March 2012 pertama kali makan shaklee masa lahirkan anak kedua, kakda ambik Set Berpantang. Masa tu memang niat nak belajar makan suplemen, nak awet muda, nak susu banyak, nak sihat. Paling tak mau sembelit masa pantang. Cukuplah pengalaman sembelit masa anak sulung dulu. Nak berak bukan main susah! Macam nak push batu tahu tak. Dah lah czer. Ishh.. takpayah la cerita. haha

Jadi kalau nak cari Shaklee, cari je kakda. InshaaAllah kakda boleh COD shaklee sekitar Kubang Kerian. Kalau jauh-jauh kakda pos. Shaklee boleh pos ke seluruh Malaysia. Nak pos ke luar negara pun kakda boleh tolong. So, jangan segan silu ya. Kakda ni baik orangnya, jujur dan lemah lembut. Cewahhh..hihi

Oh ya, korang tahu tak, sambil makan Shaklee korang juga boleh jana pendapatan sampingan dengan menjadi ejen shaklee sendiri. Sebab tu kakda nak ajak korang untuk join team kakda yang kakda bagi nama Fabulous-U. Kita ada support group di WhatsApp, Telegram dan FB. Kalau stay berdekatan Kubang Kerian, boleh jumpa kakda. Kakda akan guide dan ajar anda apa yang perlu dibuat untuk berjaya dalam bisnes Shaklee.

Kelebihan Menjadi Agen Shaklee Yang Nak Bisnes. Baca lebih lanjut..

Khas untuk mereka yang suka privasi, korang still boleh dapatkan produk Shaklee tanpa berhubungan dengan kakda dengan membeli menggunakan aplikasi eSell yang kakda sediakan dibawah setiap entry Set Pilihan Shaklee. Cara untuk membuat belian secara online kakda ajar disini.

Untuk anda yang berada di Kota Bharu dan ingin membuat sendiri belian di branch/cawangan kedai Shaklee, sila pergi ke branch terdekat di sebelah Hong Leong bank berhadapan Billion Kota Bharu. Pastikan anda daftar keahlian terlebih dahulu untuk mendapat Cash Back serendah 5% dan paling banyak sehingga 21% daripada belian anda atau jika tidak berminat untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee, anda boleh pinjam ID Shaklee kakda untuk membuat belian di kaunter. (ID Shaklee: 891066)

So tu je. Jangan risau kakda memang trusted agent. Boleh follow FB kakda untuk melihat aktivit-aktiviti bisnes kakda di link ini. Semoga kita semua semakin sihat dan cantik untuk suami dan anak-anak. Semoga kita mendapat kebaikan daripada produk Shaklee untuk kesihatan diri sekaligus memudahkan semua urusan ibadat kita nanti. Aaminn..

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Aimie

    Terbaik, Kakda 👍
    Trusted Seller, mesra dan mudah berurusan 🙂

    July 2, 2019 at 12:55 pm
    • Reply KakDa

      Terima kasih Aimie.

      July 5, 2019 at 12:19 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.