Belanjo Anok Make Dominos Pizza Guna Bonus Shaklee

0

Lamo doh kakda tak update blog. Dop tahu lah bakpo payoh sangat nok bulih update blog nih!hahah

Memandangkan dah lamo tak update, harini nak kecek klate. Try test dapat berapo markoh.(agaggagaga…)

Meh nok royak cerito. Maren bonus shaklee kakda baru masuk. 15hb baru masuk. Duk tunggu lamo doh benar. Mugo kalo dio masuk awal sikit. Dalam 14hb. Tapi nih sapa 15hb baru masuk. Lewatt sangat.. biar bezo sehari jah pun. beraso lewat sebab pitih kea tuh!heheh

Jadinyo bila bonus masuk, kakda pun tanyo la anok, anok, anok dan anok kakda. Sero nak make gapo. Mama nak belanjo nih!

Pahtu anok-anok pakat nok make Dominos. Maka, g la make maren dekat nok ngorib doh. Dominos Kubang Kerian ni jah. Dekat ngan rumoh doh tu gak.

Sebelum tu singgah rumoh ma. G ambik kad dominos adik ipar. Kalu pakai kad tu, bulih buy 1 free 1. Kalau kito beli saiz L harga berapo rial skalo? Kalu guno kad nih, dapat la 2 butir pizza. Perisa bulih pilih. Dop semestinyo samo. Jimat dop? Kakda lagi suko guna kad ni daripado guna kupon-kupon dominos tu.

Sebab skalo pun, kalu make dominos, family kakda ambik pizza dan sup jah. Benda lain dop ambik. Buke sebab dop behi make, tapi takut bazir. hehhe.. tahu la kalu budok make gak, kalu ado hok tak berkhasiat, hok tu demo tuh behi sekali!huhu

Maren beli 4 kotok. Sor kotok tinggal ko ma. Sor kotok habis make. 2 kotok lagi bulih la wak sarapan pagi nih. Tak payoh masok dohhhh.. alhamdulillah (dasar pemalass!!..haha)

So, tu je lah pembukaan blog kakda. Harapnyo pahni koho rajin nulis.Aminnnnn…

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Leave A Reply

CommentLuv badge