Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Kencing Manis / Diabetes

Betulkah Vivix Boleh Sembuhkan Penyakit Kencing Manis?

Vivix Shaklee Bukan Penawar Penyakit Diabetis.

Betulkah vivix boleh sembuhkan penyakit kencing manis?

Ramai yang bertanya betulkah vivix ni betul-betul berkesan dan boleh turunkan paras bacaan gula dalam darah dalam tempoh yang singkat?

Sebelum kakda cerita lebih mendalam pasal Vivix Shaklee ni, apa kata kita tengok testimonial Vivix mereka yang menghidap penyakit kencing manis terlebih dahulu.

Testimoni 1

Testimonial yang dikongsi oleh Tuan Haji Roslan salah seorang Master Coordinator yang sudah bertahan lebih 20tahun dengan Shaklee Malaysia.

Testimoni berikut adalah kisah kawan beliau sendiri.

Hj Alias Ahmad (Pak Ngah) 64 tahun pesara Tabung Haji menghidap kencing manis pada 1996. Gula mencecah 13, badan semakin lesu dan kurus. Beliau diperkenal shaklee oleh saya (Tn Haji Roslan) bersama upline Tn Haji Affendi Abdullah (76tahun).

Beliau seorang yang amat taat makan semua produk selama hampir 20tahun. Produk kegemaran beliau ialah Vivix, minum terus dari botol! Seorang Coordinator di Shaklee enjoy kesihatan optima. Tengok wajah beliau yang kemerahan dan ceria. Bacaan kencing manis sekarang antara 4-5.

Jika anda atau ibubapa atau sedara-mara serta kawan-kawan yang mengidap diabetes yang teruk, konsistenlah Vivix tanpa ragu-ragu. IF U THINK VIVIX IS EXPENSIVE, TRY ILNESS! Jika anda rasa Vivix itu mahal, Cubalah SAKIT!

Tajam sungguh kata-kata ayahanda Tn Haji Roslan itu ye. Kalau rasa Vivix mahal, cubalah sakit. Kot lah lebih murah ye dok?heheh

Selama lebih kurang 20tahun rakan Tn Hj Roslan mengamalkan Vivix, jadi tidak hairan bacaan gula dalam darah beliau dah menurun begitu banyak sekali.

Jangan salah faham, Vivix tidak menyembuhkan. Sebaliknya ia hanya bantu mengawal bacaan gula dalam darah agar berada dalam kategori selamat dan tidak membahayakan kesihatan.

Testimoni 2


Asalnya jari kaki tu doktor nak potong. Anak dia cepat-cepat beli Vivix daripada Kak SS. Alhamdulillah, dengan izin Allah Taala luka cepat kering sampai doktor pon terkejut sebab dia adalah pesakit kencing manis kronik. Sekarang dah masuk botol ke 4 minum Vivix. Semoga perkongsiann ini bermanfaat untuk semua. – FB: Sarimah Salleh

Testimoni 3

Sekarang Pakcik tak ada ambil ubat hospital hanya suplemen je. Tapi selalu Acik cek bacaan gula dan tekanan darah Pakcik. Alhamdulillah, Allah permudahkan untuk kami.

Tiga empat jenis vitamin juga kami ambil. Kami amalkan minum oats setiap pagi. Selepas 10pagi baru ambil makanan lain dalam kuantiti yang sedikit atau kekadang terus makan tengahari.

Doktor kata, kalau boleh kekal bacaan, tak perlu ubat. Sebab tu kena kawal selalu. – Acik Siti, Port Dickson

Testimoni 4

Gula dari bacaan 29 tak pernah turun sampai belas-belas. Bila amal VIVIX, turun sampai 11. Ubat still ambil cuma paling best sejak 18 tahun lepas tak naik basikal, sekarang jadi energetic. – Nini Kopiah Kait

Testimoni 5

Mak dulu minta dengan doktor tak nak cucuk insulin tapi doktor tak benarkan disebabkan makan ubat pun paras gula tak turun. Bila dah start amal vivix, dulu time kena cucuk insulin 20 lama-lama turun dan tinggal 6. Sekarang ni dah 10 botol vivix habis. Alhamdulillah. – Irni Suhana.

Vivix Bukan Penawar Tapi Sebagai Alternatif Kawal Bacaan Paras Gula.

Dah baca testimonial kat atas, kakda harap tiada lagi yang tersalah fahaman mengenai vivix.

Sesetengah pengguna menyalahkan Vivix bila bacaan gula tak turun dalam tempoh singkat seperti yang diharapkan tambahan pula keadaan si pesakit semakin teruk.

Perlu difahami sebaiknya, Vivix bukan ubat. Ia memang tidak pernah dikategorikan sebagai ubat untuk menyembuhkan.

Sekiranya tahap diabetes anda sangat teruk, sila lah dapatkan nasihat dairpada Doktor dan dapatkan rawatan yang sepatutnya dari hospital.

Pengambilan vivix hanyalah sebagai salah satu cara alternatif untuk membantu menurunkan paras bacaan gula anda.

Sekiranya dengan pengambilan vivix, bacaan kencing manis anda turun dan terkawal dan mendapat ‘green light‘ daripada doktor untuk berhenti mengambil ubat, then baru lah stop ubat.

Jangan bertindak sesuka hati dengan meletakkan 100% kepercayaan kepada suplemen Vivix untuk menyembuhkan tanpa merujuk kepada hospital.

Pertanyaan/Order:

Untuk order vivix (RM475) atau pertanyaan, sila klik icon whatsApp di skrin anda untuk respon pantas.

Anda juga boleh membuat pembelian serta-merta dengan klik link dibawah. Pembayaran adalah menggunakan Kad Debit atau Kredit.

 

Order Vivix Untuk Diabetes/Kencing Manis Disini

Join ahli untuk mendapatkan Vivix dengan harga yang lebih murah. Terus hubungi kakda untuk pendaftaran pantas dengan klik di link ini. www.wasap.my/60107604946

Luvs,
Kakda Mamikembar | 010-7604946
Coordinator Shaklee Business Mentor
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply AyuRosman

    salah satu cara untuk mencegah dari terus kuman merebak. kesian siapa tengok orang yang kena diabetes ni, gula tak boleh tinggi, tak boleh luka. cubalah ambil Vivix ni ternyata berkesan dengan izinNya.. 🙂
    AyuRosman recently posted…Cara Cegah Penyakit Kaki Tangan Dan MulutMy Profile

    August 6, 2018 at 5:29 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge