Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

Ganjaran Tanpa Had CAR Bonus Shaklee

Bonus Kereta Untuk Pengedar Shaklee Diberikan Setiap Bulan Tanpa Had

CAR Bonus Shaklee Yang Mengujakan!

Sebelum ni kakda sudah terangkan pasal jenis-jenis dan cara nak dapatkan bonus tunai tanpa had yang diberikan oleh shaklee.

So kali ni kakda nak fokus kepada cara dan tips nak dapatkan CAR bonus pula.

Untuk makluman, kakda sudah pun berjaya mendapat CAR Bonus Shaklee ni pada tahun 2015 lagi. Memang mencabar nak dapat tapi berbaloi!hehe

Jom kita tengok caranya.

CAR Subsidiary Program

Jangan salah faham.

CAR Bonus bukanlah ‘sebiji kereta fizikal’, sebaliknya ia adalah ganjaran yang diberikan oleh shaklee dalam bentuk duit/wang/cash.

Duit CAR Bonus bersifat TANPA HAD!

Dari serendah RM550 sebulan hingga lah berapa-berapa pun yang kita boleh capai. Korang nak berapa?(hehe..)

CAR Bonus RM4,730.37. Banyak ka banyak? ^_^

Jadi maksudnya disini, CAR Bonus bukan saja mampu untuk membeli kereta impian kita malah ia mampu memberikan kita rumah idaman dan percutian keluarga di luar negara yang sudah lama kita impikan.

Seronok tak?hehe.

Langkah Pertama Layak Menerima CAR Bonus.

1. Supervisor dan keatas.

Pertama sekali, anda harus menjadi Business Leader dengan pangkat Supervisor sekurang-kurangnya.

Ahli biasa tak layak dapat CAR Bonus.

2. Berjaya mengumpul 30,000 UV jualan.

Kedua, anda harus berjaya mengumpul 30,000 UV jualan dalam tempoh 3 atau 4 bulan mengikut figure yang sudah ditentukan oleh Shaklee.

Tak boleh skip-skip bulan. Dia kena berterusan dalam 3 bulan atau 4 bulan.

Nampak payah kan? Tapi jangan risau, 30,000 UV adalah total UV daripada seluruh generasi di bawah anda berdasarkan pengiraan berikut. (refer rajah dibawah)

GUV anda akan dikira 100%. So, kalau bulan tu anda kumpul 7000 UV, so semua tu diambil kira.

GUV Level 1 – 50% daripada jumlah kesemua downline Level 1 anda.

GUV Level 2 – 20% daripada jumlah kesemua downline Level 2 anda

GUV level 3 – 10% daripada jumlah kesemua downline Leve 3 anda.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

PROGRAM 3 BULAN, 30,000 UV

Bulan pertama, 5,000 UV

Bulan Kedua, 10,000 UV

Bulan Ketiga, 15,000 UV

PROGRAM 4 BULAN, 30,000 UV

Bulan pertama, 5,000 UV

Bulan Kedua, 7,500 UV

Bulan Ketiga, 7,500 UV

Bulan keempat, 10,000UV

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maksudnya disini, kunci untuk berjaya dapat CAR BONUS adalah dengan mengembangkan bisnes anda seluas-luasnya.

Pastikan setiap bulan anda sponsor ahli baru dan lebih baik lagi jika ahli tersebut minat untuk bisnes.

Walaupun nampak macam susah, tapi sebenarnya ianya berbaloi. Anda hanya perlu buat benda ni sekali je. Once dah lepas, anda akan sentiasa layak mendapat CAR Bonus setiap bulan dengan syarat minimum GUV adalah sebanyak 5,500 GUV.

Malah jika anda mempunyai leader di bawah anda, CAR Bonus anda juga akan semakin bertambah banyak tanpa had.

Sertai team Fabulous-U hari ini. Anda akan mendapat lebih banyak tips dan trick untuk mendapat CAR bonus dengan cara yang lebih mudah dan cepat.

Hubungi kakda dengan menekan butang WhatsApp di skrin anda atau klik saja disini.

Luvs

Kakda Mamikembar |010-7604946

Coordinator, Shaklee Business Mentor

 

Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply Syu amir

    Bestnya dapat car bonus. Kena kejar juga nie utk dapat 😍😍

    July 14, 2018 at 2:59 pm
  • Reply Nida

    Mau juga
    Nida recently posted…BONUS TUNAI SHAKLEE: GANJARAN HEBAT BAGI MEMBANTU KEWANGAN KELUARGAMy Profile

    July 14, 2018 at 4:11 pm
    • Reply KakDa

      Mesti boleh tu. Gud lak!

      July 17, 2018 at 3:41 pm
  • Reply AyuRosman

    Bisnes shaklee ni kalau buat sungguh2 boleh dapat car bonus. Shaklee tak bagi kereta tapi shaklee bagi cash. Pandai2 kitalah pilih kereta apa yg kita nak.. 🙂
    AyuRosman recently posted…Cara Buat Bisnes Online Jana Pendapatan 6 Angka, DAHSYAT!My Profile

    August 4, 2018 at 1:12 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.