Bonus Shaklee Dah Masuk!

Sedang molek harini start cuti sekolah sempena Raya Cina 2021, bonus Shaklee pun masuk. Wahh! Double happiness gituu!haha..

Biasanya bonus shaklee masuk setiap 14hb. Memang kakda dah agak jugak, bulan Februari 2021 ni mesti bonus masuk awal sebab bulan ni ada 28hari ja.

Tapi takdek la sangka bonus akan masuk seawal ini! Duit iSinar baru je masuk beberapa hari lepas, masuk pulok duit bonus shaklee.hihi..

Takpelah.. terima je la dah orang nak bagi awal kan.haha..

Sepanjang kakda buat bisnes Shaklee sejak 2012, tak pernah sekali pun Shaklee gagal atau lewat bayar bonus. In fact, di saat Covid19 jd pandemik dan melanda seluruh dunia pun, Shaklee masih mampu untuk membayar bonus kepada kami semua.

Sebab tulah kakda nak ajak korang untuk joinkakda buat bisnes Shaklee. Produk shaklee ada research dan saintis yang bertaraf dunia. Bukan produk bancuh belakang rumah tau. Angkasawan USA pun makan produk Shaklee di space tau. Haa.. jadi jangan risau untuk menjadi salah seorang pengedar Shaklee yang sah.

Kalaupun tak mau bisnes, dengan daftar ahli korang layak dapat diskaun sebanyak 20-25% ke atas setiap produknya. Jadi tak perlu pun nak buang masa survey sana-sini harga mana yang murah.

Lagipun tak baik tau korang survey harga, pastu minta harga ahli. Bila agen tak mau bagi harga ahli korang pun tak mau beli. Tolong la jangan selfish. Korang jangan lah asyik fikir nak jimatkan duit korang saja. Tindakan korang tu sebenarnya menindas agen Shaklee yang berusaha untuk cari income.

Untung runcit itulah pendapatan yang kami kumpul selain bonus berasaskan point sekiranya layak. Sebab tu lah kakda pesan, kalau tak mau beli harga mahal, jom lah daftar jadi ahli. Niatkan je lah korang nak bantu sesama muslim untuk jana pendapatan sebab pendapatan inilah yang agen gunakan untuk meneruskan kelangsungan hidup. Semoga Allah balas kebaikan anda dengan pahala berlipat kali ganda. Aminnn

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.