Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Set Hilangkan Sakit Sendi SET SHAKLEE

Cara Mengatasi Sakit Sendi Tengkuk, Bahu Lenguh Dan Kebas Tangan

Masalah Sakit Sendi

Pagi tadi ada sorang kakak ni kol. Dia keje dekat USM Kubang Kerian.

Akak ni tanya, apa Supplemen shaklee yang bagus untuk masalah sakit sendi ?Kakda pun tanya, sendi apa yang sakit?Akak tu jawab sakit tengkuk.

Katanya lagi, urat-urat dan sendi di tengkuk selalu sakit.
Bila sakit, habis tangan pun rasa kebas. Kepala pun jadi pening. Bahu lenguh.

Jadi kakda pun cadangkan 3 suplemen ni. Kakda kata kalau tak rasa ok jugak, baru lah tambah vivix.

SET HILANGKAN SAKIT SENDI

❤ Omega Guard
– sebagai anti-radang. Yang duk rasa sakit tu sebab berlaku keradangan pada sendi. Jadi kita makan Omega supaya sendi tak MERADANG lagi.

❤ B Complex
– B Kompleks akan bantu jaga saraf-saraf kita. Kadang kita sokmo mengadu, sakit saraf. Rasa kebas. Kan?
Jadi telan lah B Kompleks. Bagi saraf sihat. Supaya dia tak sakit.

B Kompleks juga sangat elok untuk atasi stress. Kadang kala bahu dan tengkuk juga jadi sakit jika kita selalu stress.

❤ Ostematrix
– Selain sendi, sakit dan lenguh tu juga berlaku pada otot. Otot di bahu, biasa hat tu paling kerap buat kita rasa lenguh.

Biasa kita p berurut kan?
Jangan tak tau, makan Ostematrix pun sama jugak macam berurut.

Ostematrix akan bantu otot-otot kita mengembang dan mengecut. Kembang kecut. Kembang kecut.

Haa.. tak ka sama je macam berurut? Sama kan?
Sebab tu memang lega kalau makan Ostematrix ni.

Harga Set Hilangkan Sakit Sendi

Tu je lah kakda mampu bagitau akak tu. Beli atau tak, akak tak konfem lagi. Kakda kata harga satu set nk Rm200 lebih. Akak tu macam serba salah. Mahal agaknya.

Jadi kakda offer lagi jadi member. Kalau member shaklee less lagi 20%.

Tunggu gaji esok la. Kita tengok macam mana. Tapi biasanya, kalau kita terdesak kita memang beli.
Biasanya lah kan. Sebab kakda pun macam tu jugak.hehe

Akak tu tanya lagi, “produk shaklee ni bagus tak?” Haish.. tak kan lah tak bagus pulak kan. Bahan mentah nak buat suplemen saja pun dari sumber organik.

Walaupun organik, still kena uji lagi. Lebih dari 300 bahan cemar yang diuji. Kot lah ada termasuk kat celah mana². Dah lepas. Baru boleh buat.

Sungguh! Vitamin Shaklee memang SELAMAT!

Order/Pertanyaan:

Untuk order dan sebarang pertanyaan, klik direct link whatsapp ini.

Atau klik link dibawah untuk membuat pembelian shaklee secara online menggunakan Kad Kredit/Debit.

Luv,

KakDa MamiKembar

010-760 4946

Pengedar Shaklee Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan.

(Penghantaran sampai rumah)

++++++++++++++++++++++++++++++++

Dapatkan Produk Daripada Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia.

KEDAH

Pendang, Kedah

Pengedar Shaklee Pendang, Kedah Syazwani Zulkifli 019-411 8498

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

TERENGGANU

Kuala Terengganu, Terengganu

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu Farah 012-735 4137

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

PERAK

Seri Manjung,Perak

Pengedar Shaklee Seri Manjung, Perak Ekin 014-942 2263

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

SABAH

Kota Kinabalu, Sabah.

Pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Ewi 011-1205 1705

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

Kota Belud, Sabah

Pengedar Shaklee Kota Belud, Collen 013-557 7849

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

Papar, Sabah

Sandakan, Kota Kinabalu, Sabah

Pengedar Shaklee Sandakan Nida 016-584 2330

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

Tuaran, Sabah

Pengedar Shaklee Tuaran Wazie 016-810 4057

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

SARAWAK

Sibu, Sarawak

Pengedar Shaklee Sibu Syima 013-567 6802

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

Pengedar Shaklee Sibu Lyiyana 014-596 6167

Klik link ini untuk menghubungi beliau terus melalui WhatsApp

Jika tiada pengedar/agen shaklee berhampiran kawasan anda, anda sendiri berpotensi besar untuk menjadi agen/pengedar shaklee di kawasan anda.

Untuk menjadi pengedar/agen, anda hanya perlu membayar sebanyak Rm80 sahaja. Tidak perlu menyimpan stok dan semua urusan penghantaran dan pengeposan akan dilakukan oleh pihak Shaklee sendiri.

Whatsapp Kakda Segera Untuk Menjadi Agen Shaklee Kawasan Jajahan Anda!

 

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Collen

    Selalu juga rasa lenguh² badan ni terutamanya bahagian tengkuk dan bahu… Almaklumlah usia pun dan lewat 30an… Tapi bila makan supplimen shaklee ni rasa badan best saja.. Lenguh² dan sakit belakang dah berkurangan, tak tipu tau!!

    February 14, 2018 at 4:45 pm
  • Reply KakDa

    Memang berkesan! Bukan cakap kosong.Alhamdulillah dah ramai yang cuba dan rasakan sendiri perubahan selepas memgambil produk shaklee Set Sendi ni.

    February 14, 2018 at 11:39 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    WhatsApp chat