COD 2 BOTOL VIVIX KE BERIS KUBOR BESAR, BACHOK.

Walaupun PKP, alhamdulillah ada rezeki kakda p COD Vivix ke Beris Kubor Besar petang tadi. Semalam terima wasap dari repeat customer merangkap ahli makan sendiri di bawah team iFighter iaitu team kakda sendiri.

Posing dulu sebelum masuk kereta.hehe

Customer tetap kakda ni merupakan tokey kedai makan Kak Yah Nasi Kukus di Beris Kubor Besar on the way nak ke Bachok tu. Kedainya betul-betul di tepi traffic light belah kiri jika kita menghala ke Bachok.

Dulu yang mula-mula deal dengan kakda adalah suami kak Yah. Ingat lagi masa tu PKP bulan 3 2020. Masa tu stok shaklee yang ada dalam pasaran memang banyak short. Luar biasa betul kesedaran rakyat Malaysia terhadap kepentingan suplemen masa mula-mula virus Covid-19 melanda negara kita.

Suami Kak Yah kol nak minta COD Vivix 2 botol. Mak aiiihh.. dah la masa tu kakda masih belum ada kesedaran untik simpan stok, mana nak cari vivix 2 botol weiii!haha!

Dipendekkan cerita, sampai la ke hari ni, Kak Yah masih meneruskan pengambilan Vivix. Biasanya 1 bulan kakyah akan beli 2 botol vivix. Sebab kakyah ambik 2 sudu teh vivix tiap pagi dan malam sebelum tidur. Kakyah ada masalah sakit slip disc dan pernah operate buang cyst.

Lepas konsisten makan Vivix ni, memang kakyah rasa sangat sihat,bahagia dan gembira berbanding dulu. Kakyah kata, dia sanggup habiskan duit setiap bulan beli vivix daripada ulang-alik keluar masuk hospital. Dulu kakyah dapatkan rawatan di KPJ Perdana Kota Bharu. Katanya lagi walaupun vivix mahal, tapi duit yang dia habiskan untuk rawatan di KPJ lebih banyak.

Dengan Vivix dia rasa lebih sihat, hidupnya lebih ceria, badannya lebih bertenaga dan dia hepi dapat menguruskan kedai makannya dengan badan yang sihat dan tak sakit-sakit dah. Slip disc nya pun dah tak sakit. Alhamdulillah..

Kak Yah memang tiap kali beli akan ambik terus 2 botol sebab kalau beli 2 botol kakyah dapat lebih banyak diskaun berbanding beli 1 botol. Dah memang konsisten makan kan, kalau boleh dapat lebih murah apa salahnya terus beli 2 botol.

So tu saja cerita kakda malam ni. Saja nak share cerita kakda p COD Vivix Shaklee di Beris Kubor petang tadi. Kakda juga ada menyediakan servis COD vitamin shaklee yang lain ke sekitar Kubang Kerian dan Kota Bharu. Vivix boleh juga di pos ke seluruh Malaysia. Jadi kalau korang yang sedang baca entry ni nak dapatkan Vivix dengan harga diskaun macam yang KakYah dapat, terus wasap kakda laju-laju ya. Terus klik link disebelah atau klik je link whatsapp di skrin korang.~Salam~

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

  • Reply Madam Ewi

    Rasanya vivix memang sesuai ambik untuk semua isu kesihatan kan

    January 26, 2021 at 6:27 am
    • Reply KakDa

      Ya betul tu. Memang vivix sangat sesuai untuk semua jenis masalah kesihatan.

      January 26, 2021 at 10:23 pm
  • Reply Kak D

    Bestnya klo konsisten vivix ResV ini….kulit cantik dan bersih

    January 27, 2021 at 12:18 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.