Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Kelebihan Kakda Mamikembar Sebagai Agen Shaklee

Hubungi Kakda Untuk Mendapatkan Produk Shaklee Sekitar HUSM Kubang Kerian.

Kelebihan Kakda Mamikembar 010-760 4946 Sebagai Agen Shaklee Kubang Kerian.

Akhir-akhir ini semakin ramai yang cari kakda untuk beli produk shaklee. Katanya jumpa nombor telefon kakda melalui Google. Alhamdulillah dan terima kasih kerana mempercayai servis kakda.

Kenapa kena cari kakda kalau nak beli Shaklee?

1. COD Kawasan Berdekatan Kubang Kerian

Kakda boleh membuat COD Shaklee di sekitar Kubang Kerian, Binjai, Wakaf Stan, Mentuan, Pasir Tumboh, Demit dan Panji. 

Atau kalau tak mau COD, kita boleh jumpa di pejabat suami kakda di belakang Pasar Lama Kubang Kerian.

Kalau nak tahu kat mana, anda cuma perlu google ‘HYD Setiakawan Sdn Bhd’ atau lebih mudah jika terus menghubungi kakda melalui whatsapp. Kakda akan hantar location.

2. Respon Pantas

Kakda akan berusaha untuk memberikan respon sepantas yang mungkin. Namun, jika anda menghubungi kakda pada lewat malam, minta maaf. Kakda mungkin tak dapat nak balas serta merta.

Biasanya kakda akan respon selepas anak-anak ke sekolah dan suami dah gerak ke tempat kerja lebih kurang pukul 8pagi.

3. Konsultasi Mengikut Keperluan.

Jika anda ada persoalan mengenai set atau vitamin apa yang sesuai dengan anda, atau anda memerlukan konsultasi berhubung suplemen yang paling tepat untuk masalah anda, kakda akan membantu sedaya-uapaya, seboleh yang mungkin mengikut pengalaman kakda selama 6 tahun bersama shaklee.

Jangan risau jika anda tiada idea apa yang perlu dibeli.

Sama ada masalah berkaitan suplemen shaklee yang sesuai untuk ibu mengandung/hamil, suplemen shaklee untuk memperbanyakkan susu ibu, suplemen shaklee untuk gout, suplemen shaklee untuk kayap, suplemen shaklee untuk kecederaan tisu, suplemen shaklee untuk sembelit dan buasir, set untuk hilangkan garis halus di muka, jeragat, jerawat, parut dan banyak lagi.

4. Penghantaran Pos Ke Seluruh Malaysia

Jika anda berada jauh dari kakda, jangan risau.

Tak kisah di mana anda berada, anda boleh order shaklee sebab semua produk shaklee yang kakda order secara online akan di pos dari Kuala Lumpur ke alamat anda yang berada di Semenanjung Malaysia.

Manakala bagi anda yang berada di Sabah, Sarawak dan Labuan, Shaklee Kota Kinabalu yang akan buat penghantaran produk shaklee.

Jangan risau. Caj pos untuk semua produk Shaklee hanya RM10 ke seluruh Malaysia. Dan jika anda membuat pembelian bersamaan Rm600 atau pun lebih, kos penghantaran adalah percuma.

5. Agen Shaklee Yang Boleh Bantu Daftarkan Ahli Secara Percuma.

Jika anda sudah mendaftar keahlian anda di laman web Shaklee Malaysia, anda perlu mempunyai ‘Sponsor ID’ untuk sah menjadi ahli dan layak untuk mendapatkan harga ahli ketika membuat pembelian.

Hubungi kakda dengan segera untuk bantu proses pendaftaran dan order barang shaklee anda tanpa sebarang bayaran.

Anda hanya perlu membuat pembayaran kepada Shaklee Malaysia untuk yuran keahlian sebanyak RM65 ataupun daftar ahli secara PERCUMA jika membeli dua botol vivix.

6. Servis Tolong Order Dan ‘Update’ Promo Bulanan Shaklee.

Jika anda mendaftar ahli shaklee di bawah kakda, anda tidak perlu risau lagi untuk order barang. Kerana kakda sedia untuk bantu anda order shaklee tanpa anda perlu bersusah payah untuk log in ke dalam sistem secara manual dan tak perlu bersusah payah drive ke mana-mana branch atau cawangan/stokis Shaklee.

Anda hanya perlu whatsapp kakda, bagitahu nak order apa dan transfer sekian amount yang kakda akan kirakan nanti untuk barang yang anda order. Anda tak perlu bersusah payah nak cek harga produk shaklee yang anda nak order.

Just bagitau nak apa, kakda akan tolong bagitau harga setiap item yang anda nak mengikut harga ahli shaklee tanpa kurang 1 sen pun.hehe

Kemudian anda hanya perlu tunggu sahaja barang anda sampai.

Kakda boleh gerenti, kakda memang agen shaklee yang jujur dan amanah.

Jadi kalau anda was-was dan tak pasti nak cari pengedar shaklee terbaik, jangan risau, kakda memang dah cukup baik, jujur, amanah, lemah lembut, sentiasa jaga tutur kata baik dan mesra orangnya.

Selain itu, kakda juga akan update promosi shaklee dari semasa ke semasa untuk makluman anda.

Itu saja daripada kakda. Wassalam.

Luvs,
Kakda Mamikembar
Agen Shaklee Sejak 2012
Trusted Coordinator Shaklee Business Mentor

 

Previous Post Next Post

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge