Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

KECANTIKAN

Join Ahli Shaklee 2020 Makin Murah Dan Mudah. Betul Ka?

Hai gaiss!! Korang nak tahu, sekarang Shaklee dah tukaq cara nak join ahli. Korang hanya perlu bayar serendah RM35 sahaja dah dapat jadi ahli. Dulu korang kena bayar RM65 tau! Mahal ka mahal? Eh mestilah mahal! Baik pinjam ID Shaklee kakda ja kalau nak beli harga member. kan??kan??.. hihi

Tapi kali ni kakda nak fokus untuk yang nak bisnes la. Kalau korang nak bisnes jual produk Shaklee, sebaiknya daftar dan dapatkan ID sendiri. Tak payah jadi Dropship Shaklee.

Tapi kalau korang tak nak juga bayar RM35, korang nak jadi Dropship ja, boleh je la. Wasap kakda tekan je logo Whatsapp di skrin hp korang tu.

Kakda akan masukkan korang dalam grup Telegram khas untuk dropship. Semua info tiap produk termasuk details produk, harga, gambar dan testimoni kakda bagi. Kerja korang? Korang promote je la. Apa lagi?haha

Kelebihan daftar ahli dengan Team Kakda, korang semua dapat access dalam grup tele Info dan boleh guna kesemua info dan testimoni dalam tu. Ahli dapat diskaun pembelian sehingga 25%. Dropship pula kakda bagi 15% daripada harga jualan.

Contoh 1 tong ESP harganya RM169. Ahli dapat jual harga RM129 dan dapat untung runcit sebanyak RM40. Kalau dropship anda akan dapat sebanyak RM15/tong. OK ka OK?hehe

Tak mau cakap banyak, wasap je terus k! 🥰

Previous Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.