Kakda 010-7604946-Ejen Sah Shaklee Kubang Kerian 2017

9

Ejen Sah Shaklee Kubang Kerian Dan Kota Bharu

Kerja sebagai ejen shaklee tak perlu ada kedai atau stokis. Kakda hanya berkerja dari rumah saja.

Biasanya kakda tak suka simpan stok. Sebab Kota Bharu juga ada cawangan sah shaklee. Jadi kebiasaannya, kalau ada yang nak beli shaklee di Kota Bharu, kakda akan ambik stok direct dari branch Shaklee.

Supaya barang yang customer dapat lebih fresh dan stok pula baru.

Macam Mana Nak Order Shaklee?

Cara nak order shaklee mudah je. Samada terus daftar menjadi ahli atau cuba dulu kalau rasa serasi baru daftar.

Jika nak daftar menjadi ahli, anda hanya perlu menghubungi kakda di talian 010-760 4946. Langkah seterusnya akan kakda beritahu kemudian.

Tidak semua orang sesuai menggunakan produk Shaklee. Meskipun produk Shaklee sudah terbukti selamat dan berkesan, masih terdapat kemungkinan anda tak sesuai untuk mengambilnya.

Apa yang boleh kakda cadangkan ialah, cuba terlebih dahulu atau jika anda mempunyai sebarang masalah kesihatan, cuba dapatkan nasihat daripada doktor yang merawat anda.

Walau bagaimanapun, terdapat golongan doktor yang anti pada supplemen. Jika anda rasa doktor yang merawat anda agak sensitif terhadap pengambilan supplemen, kakda nasihatkan anda untuk mendapatkan second opinion daripada doktor lain.

Kerana tidak semua doktor menolak supplemen. Masih ramai doktor yang menggalakkan pesakit untuk mengambil makanan tambahan.

Sebab supplemen biasanya tidak akan membahayakan kesihatan kita. Kerana ia bukan ubat.

Namun bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan, adalah lebih baik jika mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu kerana bimbang ubat yang diambil tidak serasi dengan supplemen shaklee.

Tak Tahu Nak Beli Yang Mana Satu?

Jika anda tidak pasti untuk membeli produk shaklee yang mana satu, jangan risau.

Kakda sedia membantu.

Hubungi kakda melalui wasap di talian ini 010-760-4946.

Kakda ada membuat khidmat COD shaklee sekitar Kubang Kerian, HUSM dan Kota Bharu. Tapi jika kakda tak dapat penuhi permintaan anda, kakda akan aturkan runner Kota Bharu atau kakda cadangkan untuk anda pergi sendiri ke branch Shaklee Kota Bharu untuk mengambil tempahan anda yang sudah siap.

Urusan pembelian akan kakda selesaikan direct dengan staf shaklee Kota Bharu.ย Kakda juga ingin mengingatkan anda yang produk shaklee juga boleh dibeli menggunakan kad kredit atau debit. Bukan tunai semata-mata ya.

Jadi jangan risau dan jangan rasa terbeban.

InshaaAllah kakda mudah diajak berbincang dan mudah berurusan.

Jadi jangan segan silu untuk menghubungi kakda jika nak order shaklee. Okay?hehe

 

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Discussion9 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge