Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Set Masalah / Penyakit Jantung

Kakda Hantar Shaklee Sampai Depan Rumah – Sebelah Istana Kubang Kerian

Trusted Agent Kubang Kerian, Boleh Hantar Sampai Rumah.

Ahad lepas kakda ada buat penghantaran barang shaklee sampai depan rumah customer.

Senang je nak hantar sebab kawasan istana Kubang Kerian ni adalah laluan kakda hari-hari.hehe

Pejabat suami kakda di belakang Pasar Lama Kubang Kerian, anak-anak pula sekolah tadika di Aulad Pintar Pasir Tumboh.

Tiap hari memang akan lalu tak kisah dari depan istana atau belakang istana inshaaAllah semua kami bole hantar.

Kakda ada juga customer yang tinggal sebelah pagar HUSM, rumahnya masuk lorong kedai kereta Proton di Kubang Kerian tu.

Biasanya kakda banyak buat penghantaran untuk customer yang dah berumur. Jadi tak payah susah-susah keluar rumah untuk beli shaklee di branch/stokis shaklee, just hubungi kakda. InshaAllah kakda atau suami boleh hantar.

Beli Omega Guard Dan CoQTrol Untuk Penyakit Jantung Ayah.

Customer kakda dapat nombor telefon kakda melalui google. Memang mudah nak cari pengedar shaklee kawasan kubang kerian atau kawasan lain, sekarang hanya perlu google sahaja. InshaAllah pasti keluar nombor telefon.hehe

Tapi pastikan anda deal dengan agen yang dipercayai dan boleh memberikan servis yang terbaik. Okay?

Customer kakda ni sebenarnya beli Omega Guard dan Coqtrol Shaklee untuk ayahnya yang baru saja keluar dari IJN (Insitut Jantung Negara) sebagai suplemen untuk bantu ayahnya jadi lebih cepat sihat dan bertenaga.

Memang tidak salah pilihan yang Encik Hafiz (bukan nama sebenar) beli untuk ayahnya.

Omega guard dan CoQtrol merupakan vitamin yang memang sangat penting untuk menjaga kesihatan jantung.

Malah ia juga dapat membantu menurunkan paras kolestrol dalam darah dan memberikan tenaga extra kepada mereka yang mengamalkannya.

Ini kerana pengambilan ubat kolestrol yang mengandungi statin akan menurunkan lagi paras Coenzyme Q10 di dalam tubuh kita.

Sekiranya kandungan Coenzyme Q10 di dalam jantung, otak dan hati semakin menurun, ia akan sangat menjejaskan keseluruhan tenaga didalam tubuh.

Sebab itulah ia sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada mak ayah kita yang dah tua, cepat letih dan kurang tenaga. Lebih-lebih lagi jika ada penyakit seperti sakit jantung, tekanan darah tinggi dan masalah kolestrol.

Nak dapatkan CoQ10 daripada makanan pun boleh. Biasanya ia banyak terdapat dalam daging merah, brokoli, minyak canola dan mentaga kacang.

Tapi untuk dapatkan CoQ10 dengan kuantiti yang mencukupi untuk tubuh maintain bertenaga, kita perlu makan sekurang-kurangnya 100 cawan brokoli.

Tak kan lah mampu nak makan sebanyak tu dalam sehari kan?

Paling senang telan 1 capsule CoQ10 jenama Shaklee yang sudah terbukti suplemen yang berasaskan bahan semulajadi, selamat malah berkesan.

Untuk mendapatkan produk Shaklee, anda boleh menghubungi kakda dengan menekan icon WhatsApp di skrin anda.

Dapatkan Set Jantung Omega Guard + CoQtrol hari ini!

Anda hanya perlu klik link e-sell di bawah. Pembayaran adalah menggunakan kad debit atau kredit.

Selepas membuat pembelian, hubungi kakda untuk khidmat konsultasi dan untuk info promo di masa hadapan.

Luvs,
Kakda Mamikembar | 010-760 4946
Coordinator Shaklee Business Mentor Since 2012
Previous Post Next Post

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.