Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

Masalah Kulit

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Pengedar Shaklee Kawasan Anda

Kakda Pengedar Shaklee Kelantan Yang Dipercayai Dan Mudah Berurusan

Agen Dan Stokis Stok Terbaru Shaklee. Hantar Sampai Depan Rumah.

Susah dok nak cari agen shaklee sekitar Kota Bharu yang boleh dipercayai? Jangan risau. Kakda ada. Betulkah kakda ni pengedar shaklee Kota Bharu yang boleh dipercayai?

Sudah semestinya! Ni nak tunjuk bukti.

Harini kakda akan kongsikan beberapa perbualan whatsapp kakda dengan customer shaklee sekitar Kota Bharu, Kubang Kerian, Pasir Tumboh dan beberapa kawasan lain. Perbualan ni boleh lah dijadikan sebagai bukti yang kakda adalah agen yang jujur, amanah malah comel pula tu.

Susah nak cari agen yang ada full pakej gini tau. Beruntung mereka yang dapat berurusan dengan kakda. haha!

Jangan risau sebab kakda bersedia untuk buat penghantaran stok shaklee sampai depan tangga rumah. Haa.. special dok? Mestilah special!

Selain buat penghantaran sampai rumah, kadang-kadang kakda akan bagi check point untuk kita jumpa atau boleh juga kalau customer nak g ambil sendiri stok kat cawangan Shaklee Kota Bharu.

Walau macam mana sukar kondisinya, kakda sentiasa ada jalan keluar. Jadi jangan takut untuk menghubungi kakda kalau nak beli shaklee. Ok? Jom layan screenshot whatsapp kami.

1. Pelanggan Set Saraf -Kebas Kaki Dan Tangan. (Kampung Cempedak)

2.  Pelanggan Chicken Pox. (Kok Lanas)

3. Pelanggan Set Mengandung (Pasir Tumboh)

4. Pelanggan Set Berpantang (AEON Mall KB)

5. Pelanggan Set Kesuburan (Gunong, Bachok)

6. Pelanggan Vivix Untuk Ayah. Kali Kedua Untuk Mak Mertua Baru Balik Umrah. (Kota Bharu)

7. Pelanggan Herbal Blend (Binjai)

8. Pelanggan Set Melecur (Kubang Kerian)

Kakda Pengedar Shaklee Kota Bharu Yang Dipercayai.

Kakda seboleh-bolehnya tak berapa gemar untuk menyediakan perkhidmatan COD yakni hantar dulu baru bayar. Kakda lagi prefer untuk pelanggan transfer duit secara online dan kakda teruskan order seperti biasa.

Kalau anda tak berapa yakin dengan kakda, anda juga boleh membuat pembelian shaklee sendiri menggunakan debit atau kredit card. (Kakda akan tunjukkan caranya.)

Selepas order dibuat barulah barang akan dihantar. Kalau nak cepat, kakda ada runner yang sedia untuk berkhidmat pada bila-bila masa sahaja.

Atau boleh juga buat penghantaran melalui pos.

Jadi, sekian untuk kali ni. Kalau nak order shaklee, boleh lah klik direct link whatsapp ini. Sampai jumpa lagi di entry seterusnya.

 

Luv,

Kakda MamiKembar

010-760 4946

Pengedar Shaklee Kelantan

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply