Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Ganjaran/Bonus Bisnes Shaklee

Kelebihan Bisnes Shaklee Yang Buatkan Ramai Wanita Berkerjaya Berhenti Kerja

Bagaimana Mereka Bermula Menjadi Pengedar Shaklee.

Umumnya kita daftar jadi ahli sebab nak beli shaklee dengan harga murah.

Bila dah rasa perubahan kesihatan yang jauh lebih baik, mula lah timbul rasa nak kongsi kepada orang lain.

Ini sangat biasa di Shaklee.

Ibu yang nak banyakkan susu, makan Set Menyusu Shaklee badan lebih bertenaga dan susu makin banyak.

Ibu yang ada luka jahit bersalin lambat sembuh, ambil Set Berpantang ketika anak kedua rasakan perbezaan yang sangat ketara berbanding semasa berpantang anak sulung, juga rasa nak kongsi kepada lebih ramai ibu di luar sana.

Inilah sebab pertama mereka pilih untuk mencuba bisnes Shaklee dan menjadi pengedar Shaklee yang aktif.

Nah! Inilah kekuatan yang ada pada majoriti pengedar Shaklee yang berjaya mendapat pendapatan hasil yang lumayan.

Bermula dengan niat untuk berkongsi kebaikan yang mereka sudah rasakan sendiri.

Mereka bermula dengan rasa cinta kepada produk dan rasa ikhlas untuk berkongsi kebaikan yang mereka sendiri sudah alami.

Kemudian memilih untuk bisnes.

Keuntungan yang diperolehi mencecah puluhan ribu ringgit sebulan. Malah ada juga yang sudah mencecah 6 angka sebulan!

Ini yang membuatkan ramai profesional sudah boleh berhenti kerja dan hanya fokus berbisnes shaklee dari rumah secara online sambil menguruskan rumah tangga.

Tiada lagi stress di tempat kerja, masa kerja yang fleksibel dan dapat meluangkan lebih banyak masa di rumah sambil membesarkan anak-anak didepan mata.

3 Ganjaran Utama Yang Diberikan Oleh Shaklee.

Shaklee menjanjikan 3 Bonus Utama kepada pengedarnya yang aktif berbisnes.

1. Cash Bonus

Cash Bonus diperolehi daripada untung jualan runcit dan ganjaran bonus jualan.

Info lanjut mengenai Cash Bonus disini.

2. CAR Bonus

CAR Bonus bukan kereta ye. Ia juga adalah sejenis bonus yang diberikan dalam bentuk wang tunai.

Info lanjut mengenai cara mendapatkan CAR Bonus disini.

3. Convention/Conference

Convention pula adalah trip percutian percuma 5 bintang di negara jiran serantu dan negara antarabangsa pilihan.

Untuk pengedar Shaklee Muslim, pakej Umrah 5 bintang juga disediakan dan menjadi pilihan sekiranya tidak berniat untuk menyertai trip ke negara antarabangsa pilihan.

Info lanjut mengenai cara merebut peluang percutian 5 bintang Shaklee disini.

2 Event Penting Tahunan Shaklee.

Setiap tahun Shaklee akan menganjurkan 2 majlis besar.

1. Business Leaders National Conference.

Khas untuk Leader (pengedar Shaklee yang berpangkat) yang memenuhi syarat. Hanya leader yang mendapat jemputan sahaja layak untuk hadir.

Masa ni lah Shaklee Malaysia akan mengumumkan produk terbaru, membincangkan hal-hal yang berkaitan dengan pengurusan dan apa saja perkara yang perlu disampaikan kepada semua ahli Shaklee di Malaysia tapi dengan diwakilkan kepada leader.

BLNC ni Kakda suka sebab dapat makan Free. Makanan pula banyak sangat malah sedap-sedap pulak tu.

Kita akan dijamu dengan sarapan pagi, makan tengahari dan minum petang. Malah dapat banyak freegift lagi.hehe

Klik disini untuk mengetahui info dan melihat lebih banyak gambar menarik sepanjang BLNC 2018.

2. National Conference (NC)

Event NC pula terbuka kepada semua ahli Shaklee yang tak kira pangkat apa dan jugak terbuka kepada umum.

Masa ni kita boleh dengar sharing daripada pengedar-pengedar Shaklee yang sudah berjaya dan boleh menjadikan kisah kejayaan mereka sebagai sumber inspirasi.

Walaupun makanan percuma tidak disediakan, tapi pelbagai kemudahan lain Shaklee sediakan terutama untuk anak-anak kecil yang kita bawak bersama pada hari tersebut.

So, kalau datang dengan anak, suami dan mak ayah pun boleh.

2 event besar Shaklee ni setiap tahun diadakan di Sunway Convention Center.

Klik disini untuk meninjau apa yang berlaku sepanjang NC 2018.

Anda rasa nak cuba bisnes shaklee? Dah bersedia untuk menjadi sebahagian daripada Team Fabulous-U?

Klik link ini untuk menghubungi kakda melalui Whatsapp.

Luvs

Kakda Mamikembar | 010-7604946

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

  • Reply IbuZarith

    Memang menarik sangat bonus yang Shaklee tawarkan kepada yang berbisnes kan.. rugi yang tak join tu
    IbuZarith recently posted…Trusted Pengedar Sah Shaklee USJ, Subang Jaya Dan Kawasan SekitarnyaMy Profile

    July 13, 2018 at 2:41 pm
    • Reply KakDa

      Betul tu Zarith.

      July 14, 2018 at 9:57 am
  • Reply AyuRosman

    Perkongsian menarik. semoga menjadi inspirasi semua pengedar Shaklee untuk terus gigih membantu orang ramai.
    AyuRosman recently posted…Promosi Shaklee Ogos 2018, Memang Jimat!My Profile

    August 2, 2018 at 3:35 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.