Minuman Protien Shaklee Cinch Shake Bantu Untuk Kurus Cara Sihat

Harini saja 3 tong Cinch Shake berjaya terjual. Tiba-tiba je tau ada orang nak. 1 tong jiran kakda, 2 tong lagi downline makan sendiri.

Agaknya sebab dorang terkesan baca testimoni Cinch Shake yang kakda share di Whatsapp status tengahari tadi sebelum kakda start lipat baju.

Cinch Shake ni “barang” hot sebab limited. Tiap kali masuk Malaysia, dia masuk dalam kuantiti yang terhad. Dan disebabkan itu jugalah hanya leader je yang dapat kuota pembelian.

Cinch Shake tidak lah seglamor ESP tapi still bagi orang yang fit atau yang plan nak kurus, Cinch Shake way better daripada ESP.

Sebab apa? Sebab Shaklee sendiri dah rumuskan Cinch Shake sebagai minuman protien untuk program penurunan berat badan sedangkan ESP tidak.

Cinch Shake, DTX Complex, Herblax dan Alfalfa Complex

Kakda sendiri pun memang ambil Cinch Shake. Biasanya kakda ambil malam so dah tak perlu makan nasi atau ambil dinner. Cukuplah sekadar minum Cinch + Low Fat Milk dan Chia Seed. Then boleh start buat intermitten Fasting 16:8.

Bila dah masuk usia 30an ni, metabolisma badan dah tak setinggi dulu, sebab tu kakda decide untuk ambil Set Kurus dan antara kandungan Set Kurus Shaklee adalah Cinch Shake.

Ni pula testimoni yang kakda ambil dari Bank Poster Dan Tesimoni. Kalau korang ada plan nak buat bisnes Shaklee, nanti kakda akan add masuk dalam grup ni jugak.

Walau bagaimana pun, Set Kurus Shaklee tidak menjamin kita konfem akan kurus lepas ambil Set Kurus ni. Cinch Shake, DTX Complex, Herblax, Alflafa Complex dan Omega Guard hanya lah “alat” yang akan membantu proses penurunan berat badan anda jadi lebih berkesan dan selamat malah tiada masalah kulit yang menggeleber.

Ada macam-macam program penurunan berat badan yang kita boleh follow. Korang just pilih satu program dan ambik Set Kurus Shaklee ni supaya proses kurus anda jadi lebih cepat dan dalam masa yang sama tidak menjejaskan tahap kesihata anda.

So tu je sharing kakda malam ni. Next nanti kakda share apa kelebihan Cinch Shake Shaklee di entry yang seterusnya. Untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, klik logo whatsapp yang terpampang di skrin anda atau boleh terus klik link ini.

🍃Ida Chalo
Shaklee Business Mentor
Trusted Agent Shaklee Since 2012
COD Shaklee sekitar Kubang Kerian, Kota Bharu, Pasir Tumboh, Kedai Lalat.

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

  • Reply Kak D

    Memang beza kalo diet secara sihat kan….dapat lagi yang terjamin selamat, double kebaikan

    January 28, 2021 at 12:10 pm
  • Reply Madam Ewi

    Part low metabolism tu betul! Harap2 cepatlah normalised stock cinch di Malaysia ni.

    January 28, 2021 at 3:46 pm
  • Reply Ira

    So setakat ni baru perisa coklat yang pernah try.. Nanti nak try perisa lain lah pula..

    January 29, 2021 at 8:11 am
    • Reply KakDa

      Vanilla pun sedap. Creamy mcm aiskrim cair.hehe

      January 29, 2021 at 10:45 pm

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.