Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

My Baby Raudah

My Baby Raudah | Intro

Assalamualaikum wahai pembaca yang dihormati. Terima kasih kerana sudi membaca cerita pasal Raudah.

Basically entry pasal Raudah ni ditulis just untuk memori tersendiri. Sebab kalau ikut pengalaman lepas, memori pasal anak-anak biasanya akan hilang. Sama je dengan memori yang lain. Sebest mana pun memori tu, sesakit mana pun kenangan tu, kalau tak tulis memang akan hilang.

Dulu masa bersalin si kembar, niat yang sama jugak. Konon nak buat entry pasal si kembar. Tapinya end up tak tertulis. Sibuk sangat gamaknya orang yang bernama kakda ni.hahaha

Terus rasa rugiinyaa lahai.. sebab banyak kenangan besarkan si kembar kakda tak tulis dalam blog ni. Nak throwback nak baca balik pun takdak mana nak baca.huhu (rugi..rugi…)

Bukan senang kan dapat anak kembar.huhu

Sebab tu semalam kakda terfikir. Cerita Raudah mesti ditulis!

Sebab Raudah adalah baby terakhir yang kakda mampu lahirkan. Lepas ni dah tak dapat bersalin dahh.. sebab kakda dah buat BTL masa czer kali ke-3 baru ni (24/10/18) kan.

Jadinya setiap hari mesti dihargai. Setiap situasi, setiap mimik muka, ragam dan apa-apa saja kalau bole kakda nak tulis. Kalau sampai satu hari nanti kakda rindu nak ada baby kecik, at least adalah blog ni untuk buat pelepas rindu.haha! (sedih lah pulak..huhu)

I dont espect Uolls to read story mory pasal Raudah ni. Tapi kalau nak baca, silakan. But tak perlu nak kondem ye. I just nak pahat kenangan kat sini. I dont need komen yang tak baik. But i do appreciate DOA yang baik-baik untuk anak kecil bernama Raudah ini. Chill-chill je ye kalau nak follow cerita pasal my baby Raudah.

Nanti kakda tulis lagi. -END-

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply intan

    Good idea..simpan memori dalam blog 🙂
    intan recently posted…Pengedar Shaklee Batu Caves dan Gombak (013-5241628)My Profile

    November 28, 2018 at 2:36 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.