Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

YOUTH Skincare

Produk Skincare 100% Semulajadi Dan Dijamin Berkesan Seawal 7 Hari

Produk Muka Terkini, Bebas Bahan Kimia Berbahaya Mampu Atasi Pelbagai Masalah Kulit.

Akhir-akhir ini ramai yang wasap kakda tanya pasal YOUTH. Alhamdulillah semakin ramai yang dah perasan kewujudan produk skincare jenama YOUTH di pasaran tempatan.

Sebenarnya produk penjagaan muka jenama YOUTH baru saja dilancarkan secara rasminya pada 3hb Februari 2018 baru-baru ini di Sunway Conversation ketika majlis Business Leader National Conference 2018.

Namun sebenarnya kehadiran YOUTH yang bakal menggantikan NUTRIWHITE sudah kakda ketahui sejak September 2017 lagi.

Ini kerana Shaklee sudah pun mengumumkan terlebih dahulu mengenai hal ini.

Nutriwhite Shaklee Paling Berkesan Hilangkan Masalah Whitehead.

Sebab tulah ramai yang kecewa bila wasap kakda nak beli NutriWhite, tapi kakda kata Nutriwhite dah tak jual.

Kakda tahu, majority yang tanya kakda tu sebab ada problem whitehead, blackhead dan jerawat.

Tidak kurang juga mereka yang mempunyai masalah jeragat juga gemar menggunakan Nutriwhite.

YOUTH Menggantikan NutriWhite

Macam yang kakda duk bagitau kat customer yang nak beli NutriWhite terutamanya MakeUp Remover Nutriwhite, YOUTH ni sebenarnya adalah pengganti yang lebih baik berbanding Nutriwhite.

Bila kita kata pengganti, sudah pasti ia mempunyai ramuan yang lebih hebat dan sudah diupgrade daripada kualiti yang lama.

Jadi tak perlu risau dengan ketiadaan Nutriwhite, sebab YOUTH pun mampu memberikan hasil yang sama malah jauh lebih hebat lagi.

YOUTH Beri Kesan Seawal 7 Hari

YOUTH skincare ni meskipun ia adalah 100% Vegan dan bebas daripada lebih 1500 bahan kimia berbahaya, tapi kesan penggunannya boleh dilihat seawal 7 hari.

Hebat bukan?

Itulah yang membezakan YOUTH berbanding jenama natural yang lain di luar sana.

Iya! Kesannya sangat cepat dan luarbiasa.

Kakda akan kongsikan secara terperinci di entry akan datang.

Pastikan anda baca ya.

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

  • Reply Dayangkulehainie Ag Ag salleh

    makin gojeslah neni kita nanti….muah3 pp heheh

    February 15, 2018 at 6:43 am
    • Reply KakDa

      Memang niat nak gojes lah ni. Dah 30’s kan. Pasai tu pakai YOUTH.hehe

      February 25, 2018 at 11:12 am
  • Reply Masturianeh Musu

    Bakal dicuba ni skincare..terjamin kandungannya..best!

    February 15, 2018 at 6:55 am
    • Reply KakDa

      Tiada lagi produk lain yang dapat tandingi maklumat lengkap yang YOUTH mampu bagi.
      Jadi, sudah tentu ia produk yang sangat selamat malah sesuai untuk ibu hamil juga.

      February 25, 2018 at 11:14 am
  • Reply Collen

    Sikncare yang wajib dicuba ni… I pun nak tampil gojes juga…

    February 15, 2018 at 7:14 am
    • Reply KakDa

      Iya. Wajib pakai kalau nak kelihatan Muda Lebih Lama.

      February 25, 2018 at 11:15 am
  • Reply Nida

    Wow.. Sneak peak gitu. Hehe

    February 15, 2018 at 1:27 pm
    • Reply KakDa

      Haruslah ada sneak peak supaya pembaca makin berdebar-debar nak tahu pasal YOUTH.hehe

      February 25, 2018 at 11:16 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.