Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

KESIHATAN SET SHAKLEE TESTIMONIAL VIVIX

Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma | Less 10% Diskaun Produk

Vivix, Youth Skincare Dan Vitamin Shaklee Murah 10% Daripada Harga Ahli Biasa.

Assalamualaikum semua. Sebelum terlambat kakda nak share satu berita baik atau good news khas buat anda yang baru nak mendaftar menjadi ahli Shaklee samada dengan tujuan nak buat bisnes atau just nak dapat harga murah.

Bermula 15 Disember 2018 sehingga 28 Februari 2019, Shaklee ada membuat tawaran hebat diskaun atau potongan sebanyak 10% untuk 3 jenis Pek Permulaan.

Tawaran ini hanya sah untuk anda yang belum menjadi Ahli Shaklee sahaja.

3 Pilihan Pek Permulaan / Starter  Set – Diskaun 10%

1.Set Berkembar Vivix / Twinpack Vivix

Bagi anda yang dah lama teridam-idam atau mengidam atau teringin nak cuba Vivix Shaklee untuk masalah luka bedah lambat sembuh, eczema, gatal-gatal di tangan, tapak kaki menggelupas pedih, kencing manis, darah tinggi, kolestrol, jeragat, detox atau atas sebab apa pun, ini peluang terbaik untuk anda mencuba vivix! Vivix tengah murah weii!hihi

Baca lebih banyak Testimoni Vivix disini

Sebab apa?

Sebab diskaun 10% ni tak pernah-pernah dibuat oleh Shaklee tau. Promo Vivix less 10% kali ni adalah julung-julung kali dibuat. Biasanya shaklee bagi diskaun 5% je paling tinggi.

Tak pernah sampai 10% tau! Fuhh!

Harga Vivix Twinpack untuk bukan ahli ialah Rm950. Jika mendaftar menjadi ahli Shaklee (free jika membeli twinpack vivix), harga Vivix untuk ahli automatik less 20%.

Lebih banyak testimoni Vivix disini

Dan untuk promo kali ni (sah sehingga 28 Februari 2019), Shaklee bagi EXTRA lagi 10%!

Jadinya untuk lebih mudah difahami, kalau beli Twinpack Vivix hari ini sehingga 28 Februari 2019, anda akan mendapat diskaun sehingga 30%! Banyak kan?

Selain tu, anda juga akan dapat Cash Back lebih kurang RM30++. Penghantaran ke seluruh Malaysia PERCUMA dan Cooler Bag PERCUMA.

2 Botol Vivix. 1 botol 150ml

Harga Biasa RM950
Harga selepas diskaun RM684
Mendapat 2 Botol Vivix 150ml/sebotol
PERCUMA Yuran Keahlian bernilai Rm65
PERCUMA kos penghantaran seluruh Malaysia
PERCUMA Cooler Bag
Pulangan Wang Tunai sebanyak 5%

WhatsApp: 010-7604946 Kakda

2. Set Pek Permulaan YOUTH / YOUTH Starter Set

“Kakda, kulit muka saya jenis sensitif. Sesuai tak guna Youth Skincare?”

Of cause bossku..hihi..

Korang tahu tak, YOUTH Skincare memang dibuat khas untuk orang-orang yang mempunyai kulit bermasalah macam kita-kita ni tau.

YOUTH Skincare dihasilkan menggunakan 100% bahan-bahan premium antaranya seperti Lotus Japonicus Extract yang bertujuan untuk merangsang penghasilan kolegen dikulit muka, ia turut diperkaya dengan vitamin untuk melindungi kulit daripada mudah rosak.

Ia juga bebas daripada lebih 1500 jenis bahan kimia berbahaya yang biasanya digunakan dalam produk kosmetik, diuji secara klinikal dan mempunyai rumusan yang dipaten (hakcipta ekslusif – means jika ada mana-mana syarikat kecantikan didunia ni yang nak tiru rumusan Youth Skincare, syarikat tersebut boleh disaman). Hebat kan?hihi

 

YOUTH Skincare juga sangat special kerana ia tidak perlu menggunakan mana-mana selebriti untuk dikenali ramai. Cukup dengan pengguna YOUTH Skincare itu sendiri. Jika produk itu bagus, ia pasti akan menjadi buah mulut ramai orang.

And thats is how Youth Skincare works.

Sebabnya YOUTH IS YOU. Orang yang pakai Youth Skincare sendiri adalah testimoni atau model terbaik untuk Youth Skincare Shaklee. Once you pakai YOUTH, you akan tahu betapa Youth Skincare ni sangat best dan sangat rugi kalau masih berkira-kira untuk bertukar skincare.

Sebab YOUTH Skincare tidak akan pernah mengecewakan si pemakainya. Cakaplah jenis kulit macam mana pun, YOUTH akan membantu menyelesaikan masalah kulit anda.

Tambahan pula, Youth Skincare Shaklee ni sangat selamat untuk tubuh kita kerana ia bebas daripada bahan-bahan kimia berbahaya seperti merkuri, paraben dan banyak lagi yang boleh mencetus pelbagai penyakit lain.

Youth Skincare memberi sinar harapan kepada kita. Kini kita tahu, dengan menggunakan skincare yang semulajadi pun masalah kulit muka kita akan selesai.

Jadi apa tunggu lagi? Bertukar kepada YOUTH Skincare hari ini juga! Rembat YOUTH Skincare pada harga yang super jimat dan murah. Siap dapat menjadi Ahli Shaklee secara PERCUMA lagi tau!

Harga Starter Set YOUTH Skincare untuk bukan ahli ialah RM850. Namun, jika anda membeli hari ini sehingga 28 februari 2019, anda layak membeli dengan harga ahli dan tambahan 10% diskaun! Banyak tuhhh..

So satu Starter Set Youth Skincare hanya berharga RM612 sahaja! Anda akan mendapat 4 item iaitu cleanser, Toner, Day Cream and Night Cream. Anda juga akan mendapat Cermin Muka secara percuma, Keahlian Shaklee Percuma, Penghantaran ke mana-mana negeri dalam Malaysia secara Percuma dan Pulangan Wang lebih kurang RM30++!

Cleanser, Toner, Day Cream Protection 50spf & Night Cream (Rich/Light)

Harga Biasa RM850
Harga selepas diskaun RM612
PERCUMA Yuran Keahlian bernilai Rm65
PERCUMA kos penghantaran seluruh Malaysia
PERCUMA Cermin Muka
Pulangan Wang Tunai sebanyak 5%

Info lanjut mengenai YOUTH Skincare – Kenali Youth Skincare, Bahan-bahan Utama, Kelebihan Produk Dan Testimoni

3. Set Kesihatan Keluarga / Family Wellness

Dan promosi diskaun 10% yang terakhir ialah promosi Set Kesihatan Keluarga / Family Wellness Set.

Set ini terdiri daripada 9 jenis produk iaitu; ESP Shaklee, Ostematrix (kalsium+magnesium), COQ-Troll, SR Vita-C Plus, Vitalea Multivitamin With Iron, B Complex, Omega Guard, Mealshake dan Basic-H.

Kesemua produk dalam set ini adalah vitamin asas keperluan harian yang boleh diambil seisi keluarga.

Contohnya ayah boleh mengambil B Complex, Vitalea, SR Vita-C dan COQTrol. Vitamin-vitamin ini membantu melegakan sakit urat saraf, memberi tenaga, menguatkan antibodi dan memantapkan kesihatankardiavaskular dan reproduktif lelaki.

Ibu pula sesuai mengambil ESP Shaklee, Vitalea, OStematrix dan SR Vita-C. Ibu perlukan tenaga yang banyak untuk menguruskan keluarga. Dalam masa yang sama, ibu tetap ingin menjaga kecantikan kulit.

Basic-H ibu gunakan sebagai agen pembersih rumah – lap meja makan, lap kaunter dapur, lap cermin, mop lantai, cuci tandas dan banyak lagi tanpa perlu risau hidung dan tekak berasa pahit akibat penggunaan agen pemberih yang banyak bahan kimia berbahaya.

Dengan cara ini, ibu dapat memastikan persekitaran yang lebih selamat untuk anak-anak terutamanya anak kecil.

Kesihatan anak-anak juga sama pentingnya. Bukan mak ayah je yang nak sihat, tapi permata hati kita juga perlu dilindungi.

Bekalkan anak-anak dengan Mealshakes dan Omega Guard setiap hari.

Mealshake merupakan serbuk susu vanilla berupa multivitamin dan serat. Ia membantu menaikkan selera makan anak-anak, menguatkan antibodi dan membantu tumbesaran yang normal untuk si anak. Jika anak anda mempunyai masalah kesihatan kurang berat badan, kurang BMI, anda patut memberikan mereka Mealshake untuk membantu mengatasi masalah tersebut.

Omega Guard pula akan membantu kesihatan otak dan mata si anak. Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik dunia yang akan membantu perkembangan otak simanja. Mereka akan menjadi lebih mudah fokus, kuat daya ingatan dan otak cerdas.

Ia juga sangat mujarab digunakan sebagai ‘ubat’ anti-radang – means sangat berkesan mengurangkan gatal-gatal dan elergik eczema. Jika anda prihatin dan risau dengan kebergantungan Ubat Tahan Gatal yang anak eczema anda makan setiap hari, apa kata anda bertukar kepada suplemen Omega Guard yang ternyata jauh lebih selamat malah sangat bagus untuk perkembangan otak dan minda si kecil.

Dapatkan Family Wellness Set Diskaun 10%. Tawaran Sah Sehingga 28 Februari 2019. Jadi ahli shaklee secara PERCUMA!

Harga Biasa RM926.25
Harga selepas diskaun RM666.90
PERCUMA Yuran Keahlian bernilai Rm65
PERCUMA kos penghantaran seluruh Malaysia
PERCUMA PillBox
Pulangan Wang Tunai sebanyak 5%

Promosi Paling Hebat Shaklee – Diskaun 10%

Promosi kali ni memang terbaik. Tak pernah-pernah shaklee bagi offer macam ni tau.

So kakda nak pesan, silalah ambil peluang ini untuk mendaftar menjadi ahli dan dapatkan produk idaman anda pada potongan sebanyak 10% daripada harga ahli biasa.

Jika anda sudah pernah mendaftar menjadi ahli Shaklee, usah bimbang. Kakda boleh bantu anda untuk rembat juga promosi kali ni. Kakda ada jalan penyelesaian terbaik untuk anda!

KakDa Mamikembar | 0107604946

Trusted Agent Shaklee Since 2012

Shaklee Business Leader

(Tawaran Peluang Jana Pendapatan Bersama Shaklee Dibuka!)

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.