Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

KECANTIKAN

Promosi Shaklee Bulan Julai 2019 | Free Membership, Free Item

Assalamualaikum korang. Bulan ni dah beli produk Shaklee? Belum lagi? Takpa, bagus la tu. Jom pakat beli produk promo bulan ni. Ada banyaakk sangat tau. Memang rugi besar kalau tak grab sebotol dua.hihi.. Jom, check it out!

Meh kakda listkan semua yang mur-mur bulan ni. Antara produk murah shaklee bulan ni kita ada Vita-C Plus, Zink Plus, Masker YOUTH, Baby Shaklee dan JOM SHAKLEE.

Sustained Release Vita-C Plus Beli 3 Botol Percuma 1 Botol Chewable Vita-C

Bulan ni memang rezeki sangat untuk pencinta Vita-C Plus Shaklee ni. Sebab kalau beli 3 botol, Shaklee bagi 1 botol lagi secara percuma. Wow sangat uols! hihi.. Hat free ni dia botol kecik ja. Senang nak bawak ke hulu ke hilir buh dalam henbag. Rasa nak makan ceklat, rasa tak sedap mulut, ngap je sebiji. Hisap-hisap terus cantik you!hahah.. (ok gurau.)

3 Botol ni berharga RM292.50. Free 1 botol Chewable Plus yang bernilai Rm41. Sapa nak bagi free kan? Rm41 tuuuu..

So, jangan lupa grab naa… More info pasal Vita-C Plus Shaklee, korang klik kat sini. Kenapa, sebab apa kena makan hat Shaklee punya, baca je kat situ. Pastu nak order, klik link wasap kakda ni. Order Vita-C Plus Promo Julai 19.

Zinc Plus Beli 3 Percuma 1

Zinc Plus beli 3 botol percuma 1 botol. Menarik kan? Jimat sangat! Pakat dengan adik-beradik, kawan kerja atau boleh simpan untuk stok sendiri. Cukup untuk stok setahun lebih.hihi.. 1 botol ada 120biji. Kita makan sebiji sehari. So sebotol tahan 4 bulan. Kalau 4 botol, cukup 16 bulan atau 1 tahun 4 bulan! Memang berbaloi betul. Order Zinc Plus Promo kat sini ya.

Youth Masker Beli 1 Percuma 1

Wahh. Nak 1 tapi dapat 2? Memang terbaik lah! Dapatkan masker Youth yang sanagt ohsem ni uols! Dah tak perlu ke spa nak buat facial. Boleh buat facial sendiri kat rumah. Masker Youth ni cuma RM297.50 sahaja. Berbaloi-baloi sebab boleh pakai banyak kali. Order Youth Masker Promo kat sini.

Losyen Dan Minyak Urut Bayi Organik Shaklee Less 30%.

Nak cari losyen dan massage oil yang selamat untuk kulit baby memang susah. Salah beli, kulit baby terus naik ruam. Kakda faham sangat. Anak dah 5 kot kan. Banyak pengalaman dah.hehe.. Tapi losyen Shaklee baby ni memang best tau. Tak melekit pun. Sapu je terus meresap dalam kulit. Organik malah mendapat rekemendasi daripada pakar kanak-kanak lagi tu. Ianya sangat selamat untuk kulit bayi seawal dari kelahiran lagi. Bulan ni ada promo less 30%.

Lotion baby berharga Rm96.25 dan Massage Oil berharga RM69.13.

Promo JOM Shaklee – Keahlian Percuma, Pos Percuma, ‘Cash Back’ dan Less 10%.

Promosi ni actually dah berlangsung since beberapa bulan yang lepas. Disebabkan permintaan yang menggalakkan, maka Shaklee lanjutkan lagi hingga ke bulan September. So, korang yang dah lama nak jadi ahli Shaklee (best sebab ahli dapat diskaun minimum 20% untuk setiap produk) kena grab cepat promo ni.

Dia ada 3 pilihan Set. Kena pilih salah satu je. Setiap item dijual pada harga ahli + diskaun 10%. So in total setiap item dapat less 30%! best kan? Sebab tu kena laju-laju grab promo hat ni. Order NEP Set disini.

So tu je promo untuk Julai 2019 ni. Jangan lupa rembat ya! Sebarang soalan boleh wasap kakda direct. Klik je button WhatsApp kat tepi skrin korang. Bye!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply jiha

    bestnya promo ni.

    July 3, 2019 at 12:17 pm
    • Reply KakDa

      Memang best sebab dapat free vitamin kan.

      July 5, 2019 at 12:20 am

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.