Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Promosi Shaklee Ogos 2018

Promosi Shaklee Bulan Ogos 2018 | Vivix, YOUTH Skincare, Set Berpantang

Apa Produk Promo Shaklee Bulan Ogos 2018 Nih?

Promosi Shaklee untuk bulan Ogos 2018 adalah yang paling best!

Sebab apa?

Sebab banyak sangat produk yang promo.hihi

Jom, check it Out!

1. Vivix Buy 6 Free 1

Kalau selama ni rasa terliur nak try Vivix Shaklee, bulan ni adalah masa terbaik untuk rembat promosi murah Vivix Shaklee Beli 6 Percuma 1 nih.

Dengan harga 6 botol Vivix Shaklee, anda akan dapat 7 botol Vivix!

Kelebihan lain;

  • Free Membership/Keahlian Percuma yang bernilai RM65.
  • Dapat 1 botol Extra Vivix.
  • Percuma Pos ke Seluruh Malaysia
  • Untung bonus tunai bernilai lebih kurang RM250.

2. Vivix Twinpack Less 5%

Selain itu, ada juga promosi Vivix Twinpack Less 5%.

Bagi yang baru nak cuba vivix, lebih baik beli Promosi Twinpack ni.

Anda juga layak mendapat kelebihan berikut:

  • Percuma Keahlian Shaklee / Daftar Ahli Shaklee secara percuma bernilai RM65.
  • Percuma Pos ke seluruh Malaysia.
  • Less 5%
  • Cash Bonus Rm36.

3. Set Berpantang Shaklee

Berita baik buat si ibu yang bakal melahirkan bayi.

Pembelian harga promosi Set Berpantang Shaklee akan melayakkan anda mendapat beg Shaklee Percuma!

Beg tu nanti boleh lah nak buh barangan bayi atau apa-apa saja barangan untuk dibawa ke hospital semasa nak bersalin kelak.

4. Alfalfa Complex Buy 3 Less 5%

Harga Alfalfa Complex Shaklee juga murah bulan ni.

Sebab kalau beli 3 botol, dapat lagi potongan 5%.

Dah lah memang alfalfa ni murah, makin murah lah dengan tambahan less 5% lagi.

Mesti ini berita baik buat mereka yang mempunyai masalah resdung, elegrik dan yang berusaha untuk menjnmeningk kesuburan.

5. YOUTH SKINCARE

Bulan ni juga akan buat peminat Youth Skincare lompat bintang kegembiraan!haha

Apa taknya, jika anda membeli Renew & Maintain Set atau Intensive Treatment & Repair Set, anda layak untuk mendapatkan alat mencuci dan mengurut muka yang bernilai Rm59.90 secara percuma!

Wow sangat!

Makin mulus dan anjal la muka anda lepas ni!hihi

 

6. Shaklee Baby

Set mandian, losyen dan minyak urut organik khas untuk bayi anda kini ada promosi kaw-kaw!

Beli 1 percuma 1 pada harga yang sangat-sangat berbaloi!

Semestinya produk penjagaan bayi Shaklee ini sangat sesuai untuk kulit bayi terutama bayi yang baru lahir.

So dah tak payah pening kepala nak pilih sabun bayi organik dari jenama lain di luar sana!.

Luvs,

KakDa MamiKembar | 010 7604946

Trusted Agent (Shaklee) With Experience

Previous Post Next Post

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge