Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

KECANTIKAN

Ready Stock Shaklee Boleh COD Kota Bharu | 0107604946

Pening kepala kat mana nak cari ready stok shaklee musim-musim PKPB ni? Jangan risau, kakda sedia membantu.

ESP ready stock! Limited! RM161 only

Ya mungkin ramai yang sudah mulai putus bekalan, dah kehabisan stok, agen tempat biasa beli pun dah habis stok. Tapi jangan risau, inshaaAllah stok shaklee yang anda nak ada dengan kakda.

Tapi stok kakda pun makin lamo makin susut! Jadi dah jumpa nombor kakda, kontek slaluh lah deh! 😊

Semua stok adalah stok terbaru. Termasuk la Caratomax yang masih menggunakan botol lama. Tapi actually dia stok baru. Expired pun lama lagi. 2023 tau! Kakda ada tinggal 2 botol je lagi ni haa. Orang rabun biasanya memang cari Caratomax ni sebab boleh rabun mata makin elok. Degree mata menurun. Kan best tu? Hehe

Herbal Blend untuk masalah ruam baby. RM38 only!

Kakda boleh COD shaklee sekitar Kubang Kerian, Kota Jemba, Kota Bharu dan kawasan-kawasan berhampiran. Apa-apa pun wasap dulu dan bagitau lokasi untuk COD (with charge). Kalau takmau bayar caj COD, bole pick up di ofis Kubang Kerian HYD Setiakawan Sdn Bhd, belakang pasar lama Kubang Kerian. Lonih dio wat construction tapi terbengkalai.

Untuk info, lonih meme payoh nok bulih stok. Semua branch hampir hbis bare. Produk shaklee yg hot-hot semuanya habis. Masuk ja Malaysia, HQ open untuk order, berdesup habis licin! Lapar ko stok blako!hahah

Kakda pun lapar jugok. Sebab tu borong segala jenis stok tapi gak dalam kuantiti yang sedikit. Sebab tu kakda pesan awal, first come first serve. Maren pun g COD Herbal Blend kat BabyManja Tesco. Stok beli 10 tiub, tinggal lagi 5. Tak tahu la tu bertahan sampai bilo. Hehe..

Nak order wasap slaluh deh! 010-7604946

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.