ResV Dan Vivix Promosi Februari Shaklee | Ready Stock Kota Bharu, Kelantan

Alhamdulillah berakhir sudah Januari semalam dengan sales grup hampir 20k! Syukur alhamdulillah atas rezeki yang Allah berikan kepada semua ahli team iFighter.

Ramai yang bakal merasa bonus pada pertengahan Februari nanti. InshaAllah..

So bila Januari berakhir, itu bermaksud semua SID seluruh Malaysia kena buka buku baru. Semua jualan grup mahupun personal akan back to ZERO!

Dari rank paling rendah hingga rank paling tinggi (Masters) semuanya akan reset back to ZERO!

Time to pulun jualan untuk Februari pula gais!

So gud news untuk peminat Vivix dan ResV sebab bulan Februari ni ada promosi untuk Vivix dan ResV. Set promo ni kita panggil sebagai ResV-Vix Set.

Setiap pembelian Set promosi ResV dan Vivix ni anda akan layak mendapatkan;

1. Keahlian PERCUMA (worth Rm35)
2. Postage PERCUMA ke seluruh Malaysia.
3. Bonus Cashback sebanyak RM38.40
4. Peluang untuk gandakan Bonus Cashback anda.
5. PAYUNG Exclusive PERCUMA!

Order ResV-Vix Anda Sekarang!

Selain itu terdapat juga Set Solusi yang telah diaediakan oleh Shaklee mengikut keperluan masing-masing.

Yang uniknya Set Solusi ni, ada sesetangah item yang tidak available jika dibeli secara loose item. Contohnya Cinch Shake Vanilla yang super HOT untuk slimming.

So itu je untuk info korang berkaitan promosi bulan ni. Unfortunately, YOUTH Skincare tiada promo ya.

Since dah ramai pengguna YOUTH, Shaklee dah tak nak buat promo dah sebab shaklee tahu once orang dah guna Youth, konfem dah tak tukar brand lain. So sebab tu lah kot Shaklee β€œjual mahal” tak mau bagi harga promo. πŸ˜‚

Seeya gais…

πŸƒIda Chalo
iFighter Team Leader
Since 2012
Coordinator Shaklee & CAR BONUS Achiever
(Agent Shaklee Kota Bharu, Kubang Kerian, COD Shaklee dan Ready Stock)

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Kak D

    Nak grab kali nie resV….promo best sangat

    February 1, 2021 at 10:35 pm
    • Reply Kakda

      Memang best! Jarang ada promo macam ni kan 😊

      February 4, 2021 at 5:00 am
  • Reply Ira

    Best pula promosi bulan ni

    February 3, 2021 at 8:45 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.