Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

MASALAH KULIT

Reviu Youth Skincare 2018|Kecilkan Pori, Muka Moist, Jeragat Pudar

Hai korang. Harini kakda nak share beberapa testimoni daripada pengguna Youth yang majoritinya adalah pengguna awal Youth.

Untuk info, Youth Skincare ni baru je masuk Malaysia pada awal Februari 2018. Kakda merupakan antara pengguna awal Youth setelah produk Nutriwhite Shaklee diberhentikan penjualannya.

Suatu ketika dulu Nutriwhite juga sangat banyak permintaan terutamanya MakeUp Remover nya yang sangat berkesan untuk mengatasi masalah Whitehead dan blackhead.

Set Duo Youth – Set Bajet Sangat Berkesan Untuk Hilangkan Biji Putih Dan Hitam Di Muka.

Tapi Nutriwhite terpaksa di’stop‘kan penjualannya untuk memberi laluan kepada Youth Skincare yang berkali ganda lebih hebat daripada Nutriwhite. 

Jadi kalau korang sebelum ni antara peminat Nutriwhite, Youth Skincare pasti akan buat korang jadi lebih happy!

Apa Perubahan Yang Paling Ketara Selepas Guna Youth Skincare?

Setelah beberapa bulan guna Youth Skincare, haruslah dah nampak kesan kan? Kakda sendiri pun dah rasakan perubahan yang sangat best which is antaranya ialah masalah whitehead kakda yang dah bertahun sekarang dah hilang, jeragat yang masih duk bawah kulit dah makin pudar dan banyak lagi lah. Nanti kakda share. Korang wajib baca tau!haha

So, kakda tahu dan yakin, semua orang yang dah guna Youth pun sudah pasti dah nampak dan rasa perubahan pada kulit muka masing-masing.

Dan memang terbukti betul! Youth Skincare betul-betul jadi!

Jom tengok beberapa testimoni daripada kawan-kawan kakda yang dah guna Youth Skincare. Best-best semuanya tau! ^_^

Youth Skincare bantu menghilangkan parut jerawat dengan cepat.
Pori mengecil, fine lines kurang ketara, blackhead ‘paling degil’ dah hilang!
Kulit muka jadi lebih moist. Youth Skincare memang sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit muka kering.
Liang pori mengecil dan dark spot di hidung dah pudar.
Kulit wajah lebih lembut dan licin. Sangat sesuai untuk mereka yang semakin berusia.
Kulit muka semakin cerah dan parut banyak hilang.
Saiz liang pori semakin mengecil.
Kulit dah tak berminyak sekaligus menghilangkan masalah whitehead.
Baru seminggu pakai, liang pori mengecil dan kulit muka makin lembut.
Garis halus berkurang dan bekas jerawat makin pudar.
Jeragat makin pudar, liang pori mengecil dan kulit dah tak kusam.
Liang pori mengecil dan tekstur kulit semakin baik

Youth Skincare Diuji Secara Klinikal Sangat Selamat Dan Berkesan.

Youth skincare sangat selamat digunakan oleh semua orang. Tak kisah lelaki mahupun wanita.

Juga ianya sangat selamat digunakan oleh ibu-ibu hamil. 

Youth skincare bebas daripada lebih 1500 jenis bahan kimia berbahaya. Bukan setakat merkuri dan hydroquinone tau. Malah lebih banyak lagi. Sebab tu kakda jatuh cinta!haha

Susah kan nak cari skincare yang kita betul-betul yakin selamat? Memang ramai seller yang claim produk dorang jual tu semulajadi dan takdak bahan kimia berbahaya, tapi bila kita sebagai pengguna nak google lebih detail, tak jumpa pulak info. 

Berbeza dengan Youth. Kalau rasa was-was boleh je buka website shaklee dan baca sendiri hasil kajian dan bukti-bukti sokongan yang menunjukkan ketulenan produk Youth Skincare ni.

Walaupun kakda sendiri adalah agen Youth Shaklee, kakda bukan tahu nak cari untung saja. Sebab apa, sebab kakda juga pengguna. Sebagai pengguna, kita mestilah nak cari skincare yang diyakini kan? Tak mau la setakat mulut kata bahan organik, tapi bila minta bukti, ZERO! Takdak info.huhu

Kakda yakin dengan Youth. Sebab tu kakda berani kongsi kewujudan skincare yang hebat macam ni. 

Sekian dulu perkongsian pada kali ni mengenai Youth Skincare. Kalau nak tahu lebih lagi, sila klik ikon WhatsApp di skrin anda atau klik saja di sini.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.