Selamat Datang Ke Blog Mamikembar by Kakda, Versi Insaf.

0

Berblog lah kita, Mohon Rajin Sikit Ye KakDa

Assalamualaikum w.b.t

Salam pembuka bicara kepada semua pembaca blog kakda yang diberi nama blog MamiKembar.com.

Mohon maaf ye blog agak sedih sebab kurang meng’update’ entry. Jadi atas sebab ‘seru’ dah datang ni, kakda buat lah satu entry mukadimah.

Orang kata nak ‘warming up’ dulu. Yelah kan, ko dah bertahun tak update, tetiba datang rajin nak menulis, takkan nak terus-terus cerita benda heavy. Kot iya pun rileks dulu. Lagipun idea agak bantat sikit awal-awal ni. Taktau nak start tulis pasal apa.hahaha

Jadi marilah kita panas-panas kan badan dulu dengan menulis secara sempoi tanpa hala tuju gituww.hoho

 

Azam Menulis Yang Balik-Balik DiRenew

Sebenarnya kakda yang suci ni sokmo berazam nak menulis.

Menulis setiap hari. Kononnya satu entry satu hari. Tapi kakda ni bila mood menulis tu dah terganggu dek aktiviti lain, habis kelaut la jawabnya.

Makanya kakda ni orangnya agak tak konsisten la pendek kata.

Mudah terganggu dan tak serius. Jadi mohon insaf ye kakda!

 

Blog Shaklee Untuk Rujukan Semua

Blog ni kakda buat asal-asalnya sebab nak menulis banyak benda pasal shaklee. Lagi-lagi untuk shaklee kelantan, shaklee kota bharu dan kawasan sekitar negeri kelantan.

Sebab ramai orang Kelantan ni, dia kata susah nak cari pengedar shaklee kelantan. Bila google je susah sangat nak jumpa agen shaklee.

Kakda pun tak sure korang taip apa, tapi kalau taip Agen Shaklee Kota Bharu atau Pengedar Shaklee Kota Bharu atau Pengedar Shaklee Kubang Kerian, hopefully satu hari nanti, asyik blog kakda ni je yang naik kat page pertama carian google. aminnnn.. Doakan ya.

 

Till then. semoga anda yang

 

 

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Leave A Reply

CommentLuv badge