Shaklee Promo Januari 2021 | SR Vita-C Plus 500mg | Keahlian PERCUMA

Happy New Year!! 2020 sudah meninggalkan kita. Tutup buku lama. Buka buku baru. Walaupun 2020 baru semalam meninggalkan kita, tapi sepertinya rasa dah lama ditinggalkan dibelakang. Kakda tahu, semua orang ada azam baru untuk tahun baru ni kan. Walauapapun azam korang, pastikan kena ada azam untuk menjadi muslim/muslimah yang lebih baik berbanding sebelumnya. Semakin bertambah tahun, semakin bertambah usia, semoga makin bertambah amal ibadat kita dan semoga istiqamah melakukan perkara-perkara kebaikan. Aminnn

Okay! So harini kakda just nak share apa produk atau vitamin promo shaklee untuk Januari permulaan tahun 2021 ni. Tak surprise langsung sebab awal-awal lagi kakda dah tulis di tajuk utama.haha!

Promosi Shaklee Januari 2021 ialah beli 5 botol Sustained Release Vita-C Plus 500mg ,Free membership shaklee, free pos, free facemask Shaklee limited edition dan dapat free car sticker. Fuuhh!! Memang menarik betul kan? ^_^

Baca: Kenapa Mesti Pilih dan Tukar jenama Vitamin C kepada jenama Shaklee?

Macam mana nak dapatkan facemask limited edition yang bernilai rm29 sehelai tu? Nak beli 5 botol bukan die! Banyak kot!

Well..well.. korang kena bijak! Ajak lah sekali member sebelah beli vitamin c promo tu. Kalau kawan sebelah tak nak, ajak la kawan satu pejabat, jiran tepi kiri kanan rumah, jiran belakang, jiran depan, kawan-kawan sebilik, rumate, housemate. haaa… kan ramai tu boleh ajak pakat beli.hehe

Cun kan facemask antimicrobial shaklee? Ada 6 kaler. Korang kena rembat keenam-enam kaler tu.hehe

Korang tahu tak apa yang lagi best selain dapat semua benda free kat atas tadi? Korang boleh terus jadi dropship shaklee tau!haa… best ke best?

Korang boleh dapat komisen serendah 5% hingga 21% dan untung runcit sehingga RM20 sebotol dengan hanya fokus menjual vitamin c shaklee tau! Untung kan? 1 botol RM20. Itu belum termasuk komisen bonus lagi tau!

Lagi satu, selain promo vitamin c shaklee, korang juga boleh dapat scoop ESP secara percuma jika membuat pembelian ESP dalam tempoh 60hari berdaftar menjadi ahli bermula Januari 2021 ni. Biasanya scoop ni kena beli tau. Lebih kurang RM11 harganya. Boleh tahan rabak poket beli scoop shaklee ni. Memang untung lah kalau join member bulan ni dengan pembelian promosi vitamin c shaklee 5 botol, then bulan depannya beli ESP pula dan dapat 1 scoop percuma. Ahli lama tak dapat tau scoop ni walau beli sampai 10tong ESP sekalipun.hehe

So, itu je info pasal promosi shaklee Januari 2021. Korang yang nak dapatkan promosi ni terus wasap kakda okay! Ataupun korang boleh terus buat pembelian sendiri di link ini. Beli Vitamin C Promo di website shaklee.

Ida Chalo
Shaklee Business Leader
Founder of Team iFighter
010-7604946
(COD Shaklee sekitar Kubang Kerian, Tawang, Kota Bharu, Melor dan kawasan berdekatan.)

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.