Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Best Premium Skincare Untuk 20's & 30's

Skincare Premium Terbaik Untuk Gadis Berusia 20an Hingga 30an Kekalkan Kulit Cantik

Whitehead, Blackhead, Jerawat Dan Kulit Kusam.

Setiap hari kakda dapat whatsApp dari adik-adik pasal masalah kulit yang sangat biasa di kalangan remaja.

Whitehead, blackhead, jerawat, parut jerawat, jerawat bernanah dan nak dapatkan kulit cerah.

Biasanya kakda lagi suka cadangkan je terus Set Jerawat Student atau Set Jerawat Remaja, tapi antara ramai-ramai yang beli, still ramai yang end up tak jadi beli.

Sebab katanya nak makan suplemen yang terus hilang jerawat atau whitehead sampai bila-bila dan tak muncul-muncul lagi.

Aduhh dikk!! Jangan macam tu. Sedangkan makan nasi pagi, tengah hari perut dah berbunyi kan? Minum air sekarang, jap lagi tekak kering balik.hehe

Begitulah lumrahnya dikk..

Apa Yang Adik Perlu Tahu.

Adik kena tahu, suplemen adalah sesuatu yang mesti diambil sepanjang masa. Dia sama je dengan makanan. Bila dah guna, habis. Kalau dah habis, kena ambik lagi.

Kesan dari suplemen tu tidak bersifat kekal. Sebab badan kita gunakan nutrisi tu untuk badan.

Contoh kalau telan Vita-C Plus, badan akan guna vita-c plus tu untuk hasilkan kolagen.

Kalau kita stop supply Vita-C Plus, so badan takdek sumber nak hasilkan kolagen baru.

Maksudnya kalau makan Vita-C kulit kita jadi cantik, kalau kita stop, lama-kelamaan kolagen dalam badan akan merosot dan musnah, jadi kulit akan jadi kusam balik sebab nak buat kolagen baru dah takdek bekalan Vita-C Plus.

Setakat ni faham tak adik manis? Harapnya faham ye.hehe

Skincare YOUTH Starter Set; Basic Untuk Pastikan Kulit Kekal Cantik Sejak Remaja.

Memandangkan masih ada yang tak berapa setuju kalau makan suplemen kulit boleh jadi cantik, (walaupun setelah kakda explain dengan terang dan mudah macam mana tiap vitamin tu berfungsi untuk cantikkan kulit muka, hilangkan whitehead dan kecutkan jerawat batu) so kakda nak fokus produk untuk cantikkan kulit secara luaran pula.

Kakda nak kenalkan anda dengan Skincare Youth Starter Set yang kalau tak pakai dari muda memang menyesal hingga ke tua. Hah! Ambik.hahaha!

Yang dah makan suplemen untuk kulit cantik, pastikan anda rembat Skincare Youth ni sekali tau.

Baru lah kulit anda berkali ganda lebih gebu, anjal, cerah, parut makin pudar dan hilang, jerawat susah nak naik, whitehead pun dah hilang terus.

Jerawat Batu, Jerawat Pasir, Whitehead Dan Blackhead.

Nak hilangkan jerawat batu, jerawat pasir, whitehead dan blackhead, mula-mula sekali kena tahu puncanya terlebih dahulu.

  • Masalah Hormon – anda mudah marah, moody, senggugut masa period dan selalu stress.

Bila hormon tak stabil, stress akan meningkat, kilang minyak di kulit muka juga tak dapat berfungsi secara normal dan cenderung untuk hasilkan minyak berlebihan.

Bila kulit muka berminyak, liang pori muka semakin mudah tersumbat. Bila tersumbat, jadilah jerawat, whitehead dan blackhead.

Kotoran apa yang menyebabkan liang pori muka tersumbat?

Kotoran daripada persekitaran – asap dari kenderaan, habuk dan kualiti udara dimana kita tinggal dan berkerja.

Pilih dan guna skincare/kosmetik yang salah. – pH kulit muka jadi tak balance dan jadi mudah rosak.

Hormon tak seimbang menyebabkan kulit muka berminyak. Bila minyak dan kotoran bergabung, liang pori sangat mudah tersumbat dan terjadilah jerawat, whitehead dan blackhead.

Macam Mana YOUTH Starter Set Nak Tolong Masalah Jerawat, Whitehead Dan Blackhead?

Luminous Gel Oil Cleansing (pencuci muka youth) & Perfecting Skin Toner (Toner Youth)

  • Bertindak mencuci bersih muka sebersih-bersihnya sehingga ke dalam liang-liang pori kulit muka lalu menghilangkan segala mak nenek kekotoran yang melekat di kulit muka termasuk sel-sel kulit mati yang menyebabkan kulit kelihatan kusam dan tak bermaya.

Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci Muka Youth

  • Berupaya mengekalkan pH kulit yang seimbang supaya kulit muka tidak lagi mudah rosak. Itu yang membuatkan ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisah jenis kulit berminyak atau kulit kering semua boleh guna Youth Starter Set.
  • Memelihara KOLAGEN dan ELASTIN di kulit muka supaya muka tak cepat tua dan mengelakkan garis-garis halus sekitar bibir, mata dan pipi(masa senyum) timbul terlalu awal sebelum masanya.

Perfecting Skin Toner – Toner Youth

Kedua-dua item ini, pencuci dan toner Youth akan memastikan liang pori muka anda jadi bersih dan tidak tersumbat lagi.

Dengan pengunaan yang berterusan, liang pori tidak lagi tersumbat, pH muka jadi seimbang, kulit muka dah tak berminyak, ia mampu mengelakkan muka anda tumbuh jerawat dan tiada lagi masalah whitehead dan blackhead yang memeningkan kepala!

Jeragat, Garis Halus Di Muka Makin Ketara, Kulit Kusam Dan Muka Kendur (Sagging)

Jeragat berlaku disebabkan pengumpulan banyak sel-sel kulit mati di satu tempat. Pada permulaannya ia pudar tapi lama-kelamaan ia akan menjadi semakin gelap.

Untuk gadis-gadis, biasanya jeragat bukan lah suatu masalah. Lagi ramai yang mengadu mengalami masalah jerawat dan whitehead.

Tapi bagi mereka yang tiada masalah kulit seperti jerawat dan whitehead, biasanya Jeragat lah yang buat mereka tak lena tidur malam!

Apa Punca Jeragat?

Sinaran UV akan merosakkan lapisan kulit dalam dan luar muka kita. Jika tiada perlindungan terhadap UV, sel-sel kulit muka jadi cepat rosak dan lama-kelamaan menjadi hitam dan membentuk jeragat.

Macam Mana YOUTH Starter Set Nak Tolong Masalah Jeragat?

Age Defense Moisturizer SPF-50 (Sun Protection Youth)

Sun Screen atau Sun Protection Youth ini akan memberikan perlindungan untuk kulit anda daripada sinaran UV A dan UV B matahari.

Jadi kulit muka dapat terpelihara daripada musnah dan risiko kulit muka naik jeragat.

Lebih best lagi, krim siang Youth ni diperkaya dengan vitamin dan nutrien botani untuk melembapkan kulit dan ada efek ‘glowing‘.

Pelembap dan krim siang spf50 Youth

So kalau malas nak tepek BB Cream, sekadar menggunakan krim siang Youth saja suda memadai. Cewahh. hehe

Kenapa Kulit Muka Banyak Garis Halus, Kendur Dan Kusam?

Tahu tak semakin kita meningkat usia, kandungan kolagen dan elastin didalam lapisan kulit kita semakin sedikit malah banyak yang dah musnah disebabkan faktor pemakanan dan gaya hidup kita?

Sebab itulah kulit muka kita timbul garis-garis halus masa senyum.

Kulit muka bersih tanpa jerawat tapi nampak kusam dan tak bermaya. Malah kalau diperati, pipi nampak macam jatuh.

No wonder lah kakak pasar malam panggil kita kakak!huhu

Macam Mana YOUTH Starter Set Nak Tolong Masalah Kulit Muka Kurang Kolagen?

Advanced Renewal Night Cream -Light/Rich

Jangan risau!

Krim malam Youth boleh selesaikan masalah anda.

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta anti-oksida yang lain di dalam Krim Malam Youth ini akan menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda sedang tidur.

Testimoni Bergambar Youth Skincare Klik Di Sini (Lelaki/Wanita)

Campuran botanikal khas Youth pula akan merangsang penghasilan KOLAGEN dan ELASTIN yang akan membuatkan kulit anda penuh kolagen, makin tegang, licin dan cerah. Tiada lagi kulit kusam, garis halus makin hilang dan muka lebih berseri.

Bahan Utama YOUTH SKincare Organik

Pertanyaan/Order

Hubungi kakda untuk info lanjut. Set Skincare Premium – Youth Starter Set ini sangat berkesan malah hanya menggunakan bahan semulajadi yang selamat. Malah ia bebas daripada lebih 1500 bahan kimia berbahaya yang boleh membahayakan kesihatan di masa depan.

Untuk pertanyaan, klik butang WhatsApp di tepi kanan skrin anda atau klik link ini. www.wasap.my/60107604946/Youth.Starter.Set

Beli Youth Starter Set (RM850) secara online, klik logo eSell dibawah.

Less 20%!!!

Less 20% jika mendaftar jadi ahli, klik disini untuk mendaftar dan kemudiannya hubungi kakda untuk proses pembelian less 20%.

Hubungi kak Da selepas membuat pembelian untuk mengetahui cara menggunakan Youth yang betul.

Luvs, 

Kakda Mamikembar | 010-7604946

Pengguna Terawal Youth SKincare (Feb 2018)

Previous Post Next Post

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.