Suami Ini Berkongsi Pengalaman Bila Isteri Berjaya Mengandung Anak Kedua Selepas 10 Tahun Mencuba

0

PENANTIAN HAMIL CAHAYA MATA KEDUA SELAMA 10 TAHUN BERAKHIR

TESTIMONI : DAUD MOHAMAD

Assalamualaikum.

Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak kini berumur 10 tahun.

Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?

Bila Nak Tambah Anak?

Fuh sabar je lah yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri.

Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan.

Jawapan yang biasa saya berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang”. Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.

Makan Shaklee Tapi Tak Konsisten

Sebelum ini isteri memang makan produk Shaklee, tapi tak konsisten.

Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu.

Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.

Akhirnya Isteri Mengandung

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.

Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar.

10 Fakta Ringkas Mengenai Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat.

InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

Alhamdulillah. Inilah Shaklee Effect saya.

Tempahan:

Cara 1: Jika anda ingin mencuba VIVIX, anda boleh membelinya secara online menggunakan debit/kredit kad melalui link di bawah ini.

Order VIVIX Shaklee 

Postage : PERCUMA

Daftar Ahli Untuk Lebih Penjimatan disini

PROMOSI TWINPACK VIVIX (Klik untuk Order)

  • Keahlian PERCUMA (bernilai RM80)
  • Bonus Tunai RM37 (dikreditkan terus ke akaun anda)
  • Penjimatan sehingga Rm201
  • 2 Botol Vivix
  • Pos PERCUMA
  • Konsultasi Dan Layanan Berterusan

Cara 2: Jika anda tidak pasti, hubungi kakda melalui Wasap di link ini untuk khidmat konsultasi tentang set apa yang paling tepat dengan bajet dan situasi anda, tips serta cara pengambilan suplemen yang betul.

Kakda | 010 760 4946

Pengedar Shaklee Kelantan

COD Kubang Kerian, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Binjai, Kedai Lalat

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Leave A Reply

CommentLuv badge