Suplemen Shaklee Yang Paling Berkesan Untuk Kaum Wanita Yang Selalu Letih Dan Lemah Tidak Bertenaga Setiap Hari.

Bila umur makin meningkat, dengan bebanan kerja yang banyak di tempat kerja ditambah lagi dengan tanggungjawab hakiki dirumah untuk mengurus keluarga, tidak hairan jika kita selalu merasa letih.

Kadang lepas Isyak tu memang dah terbaring tak mampu nak buat apa dah sedangkan banyak lagi kerja rumah yang perlu disetelkan.

Bagi ibu muda yang ada anak kecik pula, mesti hidup korang lebih menyedihkan. Macam mana nak tidur kalau masih ada insan2 kecil yang memerlukan kita untuk mengurua mereka.

Keadaan sebegini jangan dibiarkan berlarutan. Sebab ia hanya akan memakan diri sendiri. Takut-takut nanti penyakit lain yang datang sebab badan dah terlalu stress minta rehat tapi kita asyik paksa dia untuk bekerja.

Kakda nak suggest satu suplemen yang boleh merubah hidup anda 100%. Bayangkan kalau badan kita jadi lebih bertenaga, hidup kita sudah tentu kurang stress dan makin ceria bahagia. InshaAllah penyakit pun susah nak singgah bila badan kita tak stress.
Stress yang tinggi akan meningkatkan jumlah radikal bebas di dalam badan. Radikal bebas ini lah yang akan memusnahkan sel-sel dalam badan kita satu-persatu.

Jangan tunggu semua sel dalam badan kita collapse. Cari solution. Masih ramai insan-insan yang memerlukan kita untuk kebergantungan hidup terutama anak-anak kita yang masih kecil.

ResV Shaklee Kaya Dengan Resveratrol

Pernah dengar pasal ResV? ResV Shaklee adalah salah satu produk Shaklee yang sangat mendapat permintaan yang tinggi disebabkan kebaikannya yang sangat-sangat banyak.

Biasanya benda pertama yang akan keluar dari mulut mereka yang consume ResV ialah “Badan rasa sangat bertenaga!”


Kakda ada sorang customer yang menghidap Thyroid. Memang hidupnya sangat menyedihkan. Tidur malam tak lena, bangun pagi seluruh badan rasa sakit. Nak makan tak bole, rasa ada benda yang sangkut kat tekak.
Bila dia start makan ResV, amazingly malam pertama dia makan, esoknya terus dapat rasa efek.
Dia rasa tidurnya lena, bangun lagi badan tak sakit dan dia boleh makan tanpa rasa sesak napas! Subhanallah.. Dan yang paling hepi sudah tentu lah suami dan anak-anaknya sebab tengok mak mereka tersenyum hari itu.

ResV bertindak jauh ke dalam sel DNA, dia akan bantu repair sel-sel DNA kita yang rosak ataupun tidak normal. Stress yang terlalu tinggi dan kerap, penyakit-penyakit yang dihidapi, gaya hidup yang tidak sihat serta persekitaran yang tercemar adalah antara punca sel-sel DNA kita cepat rosak, putus, semakin pendek dan akhirnya musnah. Makin banyak sel DNA kita musnah, makin sakit la kita.

Bila kita ambil ResV, sel-sel yang rosak dan musnah tadi, akan dipulihkan oleh ResV. Sebab tu kita kena ambil ResV sebelum tidur sebab proses untuk pemulihan berlaku semasa kita sedang tidur. Normally yang lebih baik adalah ResV diambil sebelum tidur manakala Vivix diambil pada waktu pagi sebagai protection kepada sel.

ResV bukan saja membantu memberikan tenaga kepada sel tapi ada banyak lagi kebaikan lain. Ia juga sangat sesuai dan digalakkan untuk diambil oleh mereka yang mempunyai masalah kesihatan kritikal. ResV bukan ubat dan tiada kuasa penyembuhan. Sebaliknya ia hanya suplemen yang beefungsi jauh ke dalam sel DNA kita untuk melakukan proses pemulihan ke atas sel. Ia tidak menyembuhkan sesuatu penyakit tapi ia akan meningkatkan tahap kesihatan kita dari peringkat selular lagi. ♥️

Untuk mendapatkan ResV anda bole hubungi kakda dengan menekan butang Whatsapp di tepi skrin fon anda. Stok tersedia (Ready Stock) boleh dipos ke seluruh Malaysia secepat mungkin, lebih cepat berbanding order di website shaklee. Untuk anda yang berada di sekiar Kota Bharu, kakda boleh COD.

Jika anda berminat untuk menjadi agen ResV Shaklee di kawasan anda, sila hubungi kakda segera.

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Madam Ewi

    Setiap rumah patut ada ni

    February 15, 2021 at 4:53 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.