Tak Suka Telan Ubatan Dan Supplemen, Ibu Ini Hanya Berpantang Dengan Vivix Shaklee

0

Testimonial Berpantang Dengan Vivix

Ramai ibu yang risau untuk mengambil vivix sebagai suplemen semasa berpantang. Walaupun pada hakikatnya, vivix sangat lah sesuai untuk diamalkan oleh ibu yang sedang berpantang malah untuk ibu yang sedang menyusukan anak.

Kita ikuti pengalaman seorang ibu yang berpantang hanya dengan vivix sahaja tanpa mengambil apa-apa ubatan dan suplemen yang lain.

 

Vivix Supplemen Terbaik Untuk Ibu Berpantang Dan Kulit Cerah Berseri

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet.

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah.

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta.

Luka Cepat Sembuh Dan Bacaan Kuning Anak Turun Cepat

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.

Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.

Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 minggu.

Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital. Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi.

Kulit Muka Berbeza, Semakin Cerah Dan Tidak Kusam Lagi

Yang paling terasa seronok sangat bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tegur kulit saya.

Berbeza sangat-sangat.

Dulu kulit saya kusam. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang.

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah.

Suami sendri pun perasan. Saya ingat dia saja-saja.

Tapi bila dah kawan-kawan sendiri pun cakap benda yang sama, so saya pun perasan memang kulit saya dah tak kusam macam dulu lagi.

Vivix memang terbaik..

Discalimer Note : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Tempahan:

Cara 1: Jika anda ingin mencuba VIVIX, anda boleh membelinya secara online menggunakan debit/kredit kad melalui link di bawah ini.

Order VIVIX Shaklee 

Postage : PERCUMA

Daftar Ahli Untuk Lebih Penjimatan disini

PROMOSI TWINPACK VIVIX (Klik untuk Order)

  • Keahlian PERCUMA (bernilai RM80)
  • Penjimatan sehingga RM201
  • Bonus Tunai RM37 (dikreditkan terus ke akaun anda)
  • 2 Botol Vivix
  • Pos PERCUMA
  • Konsultasi Dan Layanan Berterusan

Cara 2: Jika anda tidak pasti, hubungi kakda melalui Wasap di link ini untuk khidmat konsultasi tentang set apa yang paling tepat dengan bajet dan situasi anda, tips serta cara pengambilan suplemen yang betul.

Kakda | 010 760 4946

Pengedar Shaklee Kelantan

COD Kubang Kerian, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Binjai, Kedai Lalat

 

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Leave A Reply

CommentLuv badge