Testimoni Cinch Shake Shaklee Untuk Kurus Cara Sihat

Hai gais.. so seperti yang dijanjikan, kali ni kakda nak share sedikit info dan testimoni pasal Cinch Shake Shaklee minuman protien yang akan buat korang jadi kurus slim dalam masa yang sama kulit tegang tak mengeleber.hihi

Kenapa korang kena masukkan juga Cinch Shake dalam plan diet korang sebab Cinch Shake Shaklee ni memang dirumus khas oleh pakar-pakar saintis Shaklee untuk membantu program penurunan berat badan.


Meskipun begitu, Cinch Shake bukanlah jaminan anda konfem akan kurus jika anda sendiri tidak mampu mengubah gaya hidup serta corak pemakanan harian kepada yang lebih sihat.

Di Shaklee, ada 3 produk yang berunsur minuman protien. Untuk program diet, biasanya ramai yang memilih ESP dan Cinch. Sebaliknya mealshake pula lebih banyak diambil untuk menambah berat badan.

So dibawah ni kakda nak share 5 perbezaan diantara ESP, Cinch dan Mealshake.

FAKTA NO.1
Fakta No 2
FAKTA NO 3
FAKTA NO 4
FAKTA NO 5

Selain Cinch Shake, untuk kurus kita juga perlu mengambil suplemen agen detox. Agen detox penting untuk menyingkirkan toxin yang sudah lama terkumpul terlalu banyak di dalam badan kita, menyebabkan metobolisma tubuh makin rendah, menyukarkan penyerapan nutrisi untuk badan berfungsi dengan baik. Sekaligus menyebabkan masalah pertambahan berat badan yang cepat.

Dalam Shaklee ada beberapa suplemen yang mempunyai fungsi detox; DTX COMPLEX, ALFALFA COMPLEX dan HERBLAX. Jika anda serius untuk menurunkan berat badan, pastikan anda ambil sekali agen detox ni.

Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3
Testimoni 4
Testimoni 5: CINCH, DTX Complex, Herblax, Alfalfa Complex
Testimoni 6
Testimoni 7

Dah banyak testimoni yang kakda share kat atas. Moga-moga dapat membantu korang yang tengah dalam plan nak jadi kurus. Nak kurus, pastikan ambil suplemen Shaklee yang sudah terbukti sangat selamat, berkesan dan semulajadi, konfem tak memudaratkan kesihatan anda.

🍃Ida Chalo (ID: 891066)
Shaklee Business Mentor
COD Shaklee Sekitar Kota Bharu, pos seluruh Malaysia
Agen/Stokis/Pengedat Sah Shaklee Kubang Kerian

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.