Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

KECANTIKAN

Set Kesihatan Shaklee

KESIHATAN

Resepi, Travel, Our Story

MY PRECIOUS LIFE

Luka Bersalin Ceaser Sembuh Cepat Set Ibu Berpantang TESTIMONIAL VIVIX

Testimoni Vivix Makan Masa Pantang Bersalin Normal Dan Pembedahan.

Vivix walaupun harganya mahal namun semakin lama semakin ramai yang percaya vivix sangat best diambil semasa pantang bersalin. Tak kisah lah samaada bersalin secara normal ataupun bersalin secara czer/pembedahan.

Kakda sendiri dapat merasakan perbezaan yang sangat ketara semasa berpantang anak ke-lima last year. Ia juga merupakan pengalaman berpantang bersalin czer untuk kali yang ke-tiga bagi kakda. Memang rasa lain. Luka pembedahan cepat kering dan tiada air bisa bercampur nanah yang keluar kali ni.

Masa berpantang czer kali ke-dua dulu, hujung jahitan luka czer kakda ada jugak keluar air bisa. Walaupun tak banyak air bisa yang keluar, tapi ada. Masa tu kakda memang dah amalkan Set Berpantang Shaklee tapi tak ambik Vivix. So bila czer kali ke-3 ni, memang terasa la perbezaannya tu ambik dengan tak ambik vivix.

Kat sini Kakda nak kongsikan pengalaman rakan ibu yang lain yang mengambil vivix semasa berpantang. Semoga ianya dapat membantu ibu-ibu diluar sana untuk membuat keputusan samada nak membeli vivix ataupun tidak.

TESTIMONI 1 – Bersalin Normal

TESTIMONI 2 – Bersalin Ceaser / Pembedahan

TESTIMONI 3 – Bersalin Normal

TESTIMONI 4 – Bersalin czer / Pembedahan

TESTIMONI 5 – Bersalin Ceaser / Pembedahan

TESTIMONI 6 – Bersalin Czer / Bedah

Memang tak rugi berpantang dengan Vivix. Walaupun mahal, tapi tak perlu pun beli banyak botol. 1 botol pun dah cukup. Dengan 1 botol tu, anda tak perlu menderita lagi nak menahan sakit lepas kesan bius hilang, menderita andai luka lambat kering, tak perlu menderita sebab sakit masa nak jalan, nak gerak, nak menguruskan bayi, nak masuk tandas. Tak perlu pun semua tu.

Berkorban sedikit wang untuk kebahagian dan kecerian satu keluarga. Sebab kita sebagai ibu, kalau kita sakit, seluruh rumah dapat kesannya. Kalau kita sihat, ceria dan bertenaga, inshaAllah satu rumah akan merasa bahagia.

Harga 1 botol Vivix adalah RM475. Tapi kakda ingin berkongsi kepada semua ibu diluar sana, jika anda nak beli vivix untuk berpantang, kakda izinkan guna ID kakda untuk dapatkan vivix dengan harga yang paling jimat. Anda boleh menggunakan ID 891066 untuk membuat pembelian di cawangan Shaklee yang berdekatan dengan anda untuk mendapatkan diskaun sebanyak RM95 sebotol. Jadi harga 1 botol Vivix hanya RM380.

Jika tiada branch Shaklee yang berdekatan anda, boleh Whatsapp kakda. Tapi whatsapp hanya untuk membeli ya. Bukan untuk konsultasi ataupun bertanya keberkesanan vivix. Sebab semuanya sudah kakda share di dalam blog. Kakda hanya akan layan whatsApp ibu yang serius nak beli. Kalau nak minta konsultasi ataupun testimoni, boleh teruskan pembacaan di blog.

Cara Order:
1. Sila bank in ke Akaun Maybank – ECO KENCANA RESOURCES
2. Screenshot dan Whatsapp Bukti Pembelian ke nombor 010-7604946.
3. Sila berikan maklumat untuk pengeposan; Nama, alamat dan nombor telefon anda.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.