Jerawat, Jeragat, Whitehead, Blackhead, Kusam, Eczema

YOUTH Skincare

Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Kembar

Intai Si Kembar

Pengalaman Travel & Tips Menarik

Kakda Go Travel

Tambah Tenaga/ Energy Booster TESTIMONIAL VIVIX

Vitamin Terbaik Untuk Orang Tua: Tambah Tenaga Dan Mudah Ditelan

Suplemen Terbaik Untuk Orang Tua, Tambah Tenaga.

Saya nak cari vitamin untuk ayah saya. Vitamin yang sesuai untuk sakit orang tua. Sekurang-kurangnya dia bertenaga nak buat kerja sikit-sikit dan mudah nak solat.

Ada tak suplemen yang mudah untuk diambil dan tidak menyusahkan warga emas untuk makan suplemen tersebut?

Iya.. ada. Jawapannya VIVIX Shaklee.

Kenapa Vivix Sesuai Untuk Mak Ayah / warga emas Untuk Tambah Tenaga?

Bukan semua orang suka, mudah dan senang nak telan/makan suplemen. Lebih-lebih lagi orang tua.

Apatah lagi jika ada terlalu banyak pilihan jenis pil, capsule atau tablet suplemen yang perlu ditelan semata-mata untuk pastikan badan sihat bertenaga.

Vivix istimewa sebab ia hanyalah cecair sirap berwarna merah yang perlu diambil sebanyak minimum satu sudu teh sehari. Sangat memudahkan mak ayah kita nak makan.

Rasanya juga manis, masam dan sediktt kelat membuatkannya mudah ditelan. Malah ia juga boleh dicampur di dalam minuman kegemaran atau makan bersama yogurt.

Ia sangat mudah diambil, rasanya sedap, tidak leceh tapi mampu memberikan tenaga berkali ganda lebih hebat berbanding vitamin-vitamin biasa.

Bagaimana Vivix Membantu Tambah Tenaga?

Secara ringkasnya, di dalam badan kita ni ada beribu-ribu sel.

Dalam sel pula terdapat mitokondria. 

Mitokondria umpama ‘generator’ untuk sel. Ia bertindak sebagai pusat jana kuasa yang berfungsi untuk memberi tenaga kepada sel.

Bila sel bertenaga ia akan meningkatkan tenaga badan secara keseluruhannya.

Tapi seiring dengan meningkatnya usia kita, Mitokondria di dalam sel juga akan semakin berkurangan.

Bila mitokondria semakin berkurangan, sel-sel badan juga semakin lemah. Bila sel lemah, badan akan automatik menjadi lemah dan mudah mendapat penyakit.

Mitokondria Banyak = Sel-sel Akan Bertenaga, Tubuh semakin sihat dan bertenaga, berat badan terkawal dan awet muda.

10x Ganda Resveratrol Dalam Vivix Bantu Tingkatkan Kuantiti Metokondria Di dalam Sel.

Jika sel-sel kita bertenaga, badan kita akan turut jadi bertenaga.

Vivix mengandungi resveratrol 10x ganda lebih hebat daripada resveratrol biasa.

Kandungan resveratrol yang tinggi didalam Vivix membantu meningkatkan jumlah metokondria didalam sel. (Mitokondria akan tingkatkan Tenaga sel).

Semakin kita tua, sel-sel di dalam tubuh kita semakin banyak yang mati.

Umumnya, kesihatan badan kita bergantung kepada sihatnya sel-sel di dalam tubuh kita. Bila sel sihat, tubuh juga akan sihat dan badan jadi bertenaga.

Jika sel mati, badan mudah mendapat pelbagai penyakit.

Kesihatan mulai merosot. Lutut mulai lembik dan lemah. Badan rasa sengal-sengal. Tenaga berkurangan, kurang selera makan dan macam-macam lagi penyakit datang menimpa seperti kencing manis, darah tinggi, sakit jantung dan kolestrol tinggi.

Jom kita tengok apa kata mereka yang sudah mencuba vivix untuk tambah tenaga.

Saya dah bagi mak cuba vivix belum sampai 1 minggu. Semalam telefon mak bertanya khabar. Eh? Suara mak lain la. Cergas semacam jer. Sebelum ni kalau sembang dengan mak melalui telefon susah nak faham, sebab mulut mak selalu ada ulcer.

Biasanya bangun pagi mak selalu mengadu sakit-sakit kaki dan sendi-sendi. Tapi sejak makan vivix ni mak dah tak rasa sakit-sakit lagi.

Soft tissue injury sebab terjatuh boleh kata totally gone. Hubby bertahun-tahun sakit sebab injury ni, sampai pernah terbaring kat ofis kena panggil ambulan datang angkat pi emergency masa kena attck.

Energy Level memang banyak Improve. Dia Sportman, dulu pancit je bila main volley dan kriket, siap kena kutuk dengan member. Sekarang alhamdulillah, bole main kriket 2 game straight pagi sampai petang dan maintain aktif sampai malam, boleh layan anak-anak lagi.

Vivix hebat. Senang nak bangun pagi walaupun tidur kewat. Walaupun mengantuk tapi bertenaga. Nak tengok dalam 2 minggu jerawat kat muka ni. Kulit jadi macam tak berapa oily. Alhamdulillah sesudu teh minum macam tu je.hihi.. Sedap lah si Tonik Merah ni.

 

Penafian: Vivix adalah vitamin, bukan ubat. Ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.

Sebarang pertanyaan berhubung VIVIX Shaklee, sila hubungi kakda dengan menekan butang Whatsapp di skrin sebelah kanan telefon anda.

Ataupun klik saja disini. www.wasap.my/60107604946/Vivix.Shaklee

Anda juga boleh membuat pembelian secara online menggunakan debit atau kredit kad dengan menekan logo e-Sell di bawah ini.

Daftar ahli untuk keistimewaan diskaun 20% dengan menghubungi kakda di link ini.

www.wasap.my/60107604946/Daftar.ahli.vivix

Luvs,
KakDa MamiKembar | 010-7604946
Since 2012, Trusted Agent Shaklee
Shaklee Business Mentor
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge