YOUTH Skincare Penjenamaan Semula Produk NutriWhite Shaklee

0

NutriWhite Shaklee Produk Skincare Natural

Semalam masuk lagi whatsapp yang bertanya pasal NutriWhite Shaklee. Nampaknya sudah semakin ramai yang menyedari kewujudan skincare yang bernama NutriWhite ni.

Dan sudah semestinya mereka yang berminat untuk menggunakan NutriWhite ni adalah mereka yang suka menggunakan produk natural dan mereka yang mempunyai kulit jenis sensitif.

Tapi sayangnya, baru beberapa bulan yang lalu, Shaklee buat pengumuman yang shaklee akan upgrade kan NutriWhite ke satu tahap yang lebih hebat. Sebab katanya rumusan Nutriwhite ni dah lama, so kena upgrade lah kan.

Untuk kebaikan kita juga kan? Mohon NutriWhite yang dah diupgrade ni kesannya jauh lebih cepat ye Shaklee.hahah (nak cantik op kos lah tak sabar. Kannn??hehe)

YOUTH Skincare Upgrade NutriWhite

Katanya sejak Saintis Shaklee jumpa rumusan baru yang jauh lebih berkesan dan hebat dari Nutriwhite ni, Shaklee Malaysia pun dah tak sabar-sabar nak bawa masuk produk baru ni ke dalam pasaran Malaysia. Macam yang kita tahu, Shaklee ni dibuat di US, so US memang dah start guna YOUTH.

Sebab tu testimonial yang ada ni pun semua muka orang putih.

Kalau kita tengok pada muka-muka mereka yang guna YOUTH ni, nampak kesannya sangat cepat yakni seawal 4 hari pun dah ada perubahan yang sangat ketara.

YOUTH Memasuki Pasaran Malaysia Pada Febuari 2018

Memandangkan terdapat banyak prosedur yang perlu dilalui untuk memasuki pasaran Malaysia, maka, YOUTH dijangka hanya akan berada di pasaran Malaysia bermula Febuari 2018 nanti.

Sehingga itu, produk YOUTH tak dijual. Sama juga dengan produk NutriWhite, memang takdak jual dah.

Korang rasa sedih eh?

Kakda lagi lah sedih. Sebab kakda dah biasa guna, dah tau syok ka tak pakai NutriWhite, bila Shaklee stop kan NutriWhite, maka kakda sangat lah terkesan. Sedih okay!huhu

Dah tak boleh tonyoh-tonyoh muka guna Makeup Remover untuk buang kulit mati, dah tak dapat sapu night cream yang bila bangun pagi je rasa muka aku yang paling cantik dan gebu, dah taktau macam mana nak hilangkan whitehead yang sebelum ini kalau picit hidung memang dah tak keluaq benda alah putih-putih tu, pastu dah tak tau macam mana nak bagi kulit muka rasa halus dan lembut dari dalam.

Fuhhh.. banyak giler kot kebaikan NutriWhite ni. Memang sedih tau bila takdak.huhuhu

Sedikit Info Mengenai YOUTH

YOUTH sepertimana produk Shaklee yang lain, turut diuji secara klinikal dan sudah terbukti ianya memberikan kesan awet muda ke atas kulit.

Tengok sajalah gambar testimonial yang kakda sertakan sekali dalam entry ni, semuanya mengalami proses kemudaan yang agak ketara. Betul kan? Sapa tak nampak, tak tau lah nak cakap apa.haha

YOUTH ni special sebab apa, ramuannya turut diperkaya dengan Resveratrol yang shaklee duk bubuh dalam Vivix tu.

Iyaaa.. Vivix kan ada fungsi memudakan sel. Sape makan vivix, dia awet muda.

Dalam YOUTH ni pun ada diletak ramuan hebat resveratrol ni. Sebab tu lah dia punya kesan awet muda bila pakai YOUTH ni melampau-lampau. Skincare natural kot? Ko ingat kalau tak pakai chemical berbahaya tak susah ka nak bagi bagi cantik kulit? ni 100% bahan natural tau. Pastu kesan dia cepat pulak tu. Mana mau cari?haaa… kann..haha

Ish..ish..ish.. memang melampau betul YOUTH ni kan? Buat kita teruja melebih-lebih pulak.hahah

Walau bagaimanapun, sehebat mana pun skincare yang kita guna, rawatan dalaman jugak sama penting. Inner beauty itu yang akan mencantikkan lagi apa yang terlihat di luaran.

Orang kata biar cantik luar dan dalam. Nak bagi kulit muda, kena amalkan pemakanan yang sihat, seimbang dan pengambilan air putih juga mesti cukup. Pengambilan supplemen juga amat membantu jika kita tak pasti pemakanan harian kita sudah cukup lengkap dengan nutrisi-nutrisi yang penting.

Yelah kadang kita makan pun tak berapa nak balance, sayur kurang, protien terlebih masak, vitamin musnah dan macam-macam lagi lah. Sebab tu pengambilan suplemen pada masa kini bukan lagi satu keinginan tapi dah menjadi satu keperluan sama penting dengan membayar insuran kesihatan bulanan. Fuuhh!

Kulit yang kering, susah nak jadi cantik dan kelihatan awet muda. Makanya air kena cukup. Jangan lah kira air kopi, teh ais dan milo beng. Hat tu takleh consider sebagai air yang merawat kulit. Kita nak air kosong ye anak-anak. Air yang putih bersih boleh cuci-cuci toksin dalam badan.

Sebenarnya cakap banyak pun tak boleh. Sebab makin banyak kakda cakap, takut korang makin tak sabar nak tunggu YOUTH.

Pesanan kakda, simpan duit dari sekarang. Korang cuba intai harga NutriWhite, pastinya YOUTH ni tak kurang mahal harganya. Jadi, ada masa lagi nak menabung. Bulan Febuari nanti dah tak rungsing nak cari duit mana. Sebab apa, YOUTH ni pastinya bakal meletup.

Ejen-ejen Shaklee yang dah memang peminat tetap NutriWhite dah lama menunggu YOUTH ni. Kalau korang lambat bertindak, boleh say bye-bye lah. Nangis bucu katil lah nampaknya. Produk-produk Shaklee sokmo Out Of Stock. Korang je yang tak tau sebab selama ni tak pernah concern dengan produk Shaklee ni kan?haa.. kali ni korang kena berjaga-jaga.

Ingat pesan kakda, menabung dari sekarang. Simpan duit kat satu tempat yang bernama YOUTH. Pastu letak dalam reminder kalender korang, awal February WhatsApp kakda laju-laju. “Kakda, YOUTH 1 set Pleasee!!” gituuu..hihi.

So, till then, nanti kita jumpa lagi bila rakyat Malaysia sudah mulai menggunakan YOUTH Shaklee!

 

 

Stay At Home Mom | Shaklee Lover | 4 Kiddos | 32 Yrs Young

Leave A Reply

CommentLuv badge