Best Ever Skincare. Ones Must Try

YOUTH SKINCARE

Its All About Family

MY LIFE

All the info about Shaklee Product

supplement

ResV

Bahan-bahan dan Fungsi Setiap Bahan Dalam ResV Shaklee

Sebelum beli ResV, molek lah kalau kita study dulu apa bahan utama yang digunakan untuk menghasilkan ResV Shaklee ni.

Untuk info bagi yang belum tahu, sebenarnya ResV Shaklee ni sama je macam Vivix Shaklee cuma ada sedikit pertambahan bahan yang membuatkan ResV 30% jauh lebih hebat berbanding Vivix. Jom tengok perbezaan kat bawah ni.

Walaupun ResV dikatakan 30% jauh lebih power daripada Vivix, namun masih ramai yang lebih gemarkan untuk kekal bersama Vivix berbanding ResV.

Bahan/Kandungan Utama ResV

  1. Anggur Muscadine
  2. Japanese Knotweed
  3. Lobak Ungu
  4. Chebulic Myrobalan
  5. Buah Delima
  6. Anggur Hitam
  7. Hampas Anggur dan Anggur Merah

1. Anggur Muscadine

2. Japanese Knotweed juga dikenali sebagai Polyganum Cuspidatum

3. Lobak Ungu

4. Chebulic Myrobalan

5. Buah Delima

6. Anggur Hitam

7. Hampas Anggur dan Anggur Merah

Kesemua 7 bahan ini adalah tumbuhan yang sangat kaya dengan polifenol. Dan bila kita gabungkan kesemua buah dan tumbuhan ini, ia menghasilkan satu campuran yang sangat kaya dengan polifenol yang sangat powerful. Dan kuasa campuran ini ada dalam setiap kapsul ResV Shaklee yang bakal merubah tahap kesihatan sepenuhnya.

Jom dapatkan ResV anda hari ini juga! Tahap kesihatan anda bergantung dengan tindakan anda sekarang.

Ida Chalo (Kakda) | 010 760 4946
Shaklee Business Leader Since 2012

Come Join Me to get your 3, 4 and 5 Figure Income
COD Shaklee Kubang Kerian, Kota Bharu
Agent Shaklee Kota Bharu

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.