Best Ever Skincare. Ones Must Try

YOUTH SKINCARE

Its All About Family

MY LIFE

All the info about Shaklee Product

supplement

ResV

Energy Booster | ResV Shaklee Bantu Badan Kekal Bertenaga Meskipun Tak Cukup Rehat Dan Kurang Tidur

Amboii bersungguhnya tajuk entry malam ni.hahah.. Actually kakda nak share sedikit info pasal ResV tapi idea kurang cair malam ni. Jadi kali ni kakda just share testimoni berkaitan ResV sebagai energy booster je lah ye dulu. Next time kita explore lebih dalam pasal ResV ni.

Actually ramai orang yang masih mencari-cari suplemen yang sangat berkesan untuk bantu badan kita jadi bertenaga di siang hari hingga ke malam pun tak letih lesu. Ataupun suplemen yang boleh bagi kita bertenaga walaupun tak cukup rehat dan tidur malam hanya dua tiga jam sahaja.

Masa ResV mula-mula masuk Malaysia dulu, kebanyakan yang mencuba ResV adalah dari kalangan Master Shaklee. Yelah kan, kalau bukan golongan master yang mulakan, siapa lagi yang nak cuba. Biasanya orang diluar sana akan mulai menerima sesuatu produk itu bila dah ada testimoni.

Jadi memang bagus sangat lah tindakan para masters untuk sama-sama mengambil ResV dan berkongsi apa yang mereka rasa setelah mengamalkannya.

Dan seperti yang di’claim’ oleh Shaklee, ternyata ResV punya kesan memang WOW! Actually ResV ni adalah Vivix yang sudah diupgrade. ResV mempunyai kandungan yang sama dengan Vivix tetapi mempunyai tambahan 5 bahan extra. Ia juga dijadikan dalam bentuk kapsul sekaligus membuatkannya lebih tahan lama dan tak perlu disimpan dalam peti ais berbanding Vivix. Vivix perlu sentiasa disimpan di dalam peti ais terutamanya selepas sealnya dibuka untuk mengekalkan kesegarannya.

Shaklee mencadangkan kepada penggunanya untuk mengambil ResV sebelum tidur manakala Vivix diambil pada sebelah pagi. ResV berfungsi untuk ‘repair’ sebaiknya Vivix lebih sesuai sebagai ‘protection’. Namun begitu, jika kita just nak consume salah satu juga tak apa. Terpulang kepada bajet poket maing-masing.

Kakda sendiri makan 1 jenis je sebulan. Kakda ambil selang seli. Kalau bulan ni kakda ambil vivix then next month kakda ambil ResV pula. Ramai diantara customer tetap kakda yang consume vivix atau resv setiap bulan terdiri daripada mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Tibi, hyperthyroid, Vertigo, Slip Disc, Fibroid, makan untuk bersalin czer dan ada juga yang makan untuk berpantang bersalin normal. Sebenarnya tak perlu pun kita tunggu badan kita berpenyakit baru nak start consume Vivix atau ResV, sebaiknya kita ambil dari awal sebab mencegah itu lebih baik daripada mengubati. Kalau tiada bajet, apa kata korang join kakda jana income dengan Shaklee? Target permulaan, nak bonus untuk cover pembelian ResV atau Vivix setiap bulan. Ok juga kan? ^_^

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Kak D

    My fevret ResVivix

    February 7, 2021 at 7:30 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.