Best Ever Skincare. Ones Must Try

YOUTH SKINCARE

Its All About Family

MY LIFE

All the info about Shaklee Product

supplement

ESP Shaklee SET SHAKLEE

ESP Shaklee Dah Ada Dalam Bentuk Sachet?

Hi gais! Korang nak tahu benda paling ‘trending’ di Malaysia sekarang? I mean dalam dunia Shaklee la of coz. hehe Jeng..jeng..jeng.. ESP in Sachet gais! Finally dah ada di pasaran Malaysia. So sape nak? Meh wasap kakda.haha

Masa Business Leader Conference yang lepas, SHAKLEE MALAYSIA ada buat pengumuman pasal ESP Shaklee bakal ‘wujud’ dalam bentuk sachet. So benda ni akan menjadi salah satu kegembiraan buat mereka yang masih 50-50 nak try ESP. Yeayyy!!

Bukan apa tau, walaupun hampir satu Malaysia dah tahu, yang ESP ni memang best sebab boleh bantu banyakkan susu ibu, bantu pudarkan kesan stretchmark, hilangkan parut jerawat, bagi tenaga kepada ibu hamil, bagi tenaga kepada mak ayah kita masa berpuasa, bantu hilangkan gastrik, putihkan kulit dan banyak lagi manfaat lain, tapi bagi sesetengah orang, mereka masih takut nak cuba.

Kebanyakan prospek yang wasap kakda takut nak spend duit sebanyak RM161 untuk membeli 1 tong ESP. Eh, kakda pun takut nak spend duit sebanyak tu tau, lagi-lagi kalau memang kita sejenis yang tak minat soya atau susu.

So bila ada ESP dalam bentuk Sachet, mudahlah kakda nak jual as Tester. Korang boleh dapatkan even 1 sachet pun kakda jual. Tapi kalau beli 1 sachet pastu nak pos lagi, macam alang-alang lah pula.

Kakda cadangkan, korang beli ESP Tester ni masa korang nak topup stok vitamin korang. So takde lah rasa rugi sangat bayar pos. Yang tinggal berdekatan Kubang Kerian dan kawasan sekitar, nak 1 sachet kakda boleh COD.

Kakda faham, memang ramai sangat yang berminat nak beli ESP tapi masih berkira-kira sebab kurang bajet dan ada juga yang bajet dah ada tapi takut tak kena di tekak.

Korang boleh beli dulu beberapa sachet dan boleh cuba resepi-resepi ESP. Ada banyak tau resepi ESP yang sedap-sedap. Yang paling penting, masuk perut dan kita dapat benefitnya. Gituwwww..hehe

So best tak ada ESP in Sachet?hihi..

Jom dapatkan ESP in sachet hari ini juga. Apa tunggu lagi? Tekan je button Whatsapp di skrin anda.

Previous Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.