Info Wajib Mengenai ESP Shaklee Yang Anda Perlu Tahu

Apa Yang Anda Wajib Tahu Pasal ESP Shaklee

Menjadi pengedar Shaklee terutama untuk kawasan Kota Bharu dan Kubang Kerian since 2012 merupakan antara kelebihan kakda mudah memberikan khidmat Konsultasi kepada bakal customer.

Di awal pembabitan kakda dulu, memang kalut kalau terima wasap bertanyakan pasal produk Shaklee berserta kondisi kesihatan prospek.

Namun kini inshaaAllah amat mudah bagi kakda memberikan respon secepat mungkin berbekalkan pengalaman hampir 5 tahun berhadapan dengan pelbagai masalah dan karekter prospek.

ESP Shaklee Laku Keras, Testimonial Best-Best!

Antara hot item produk Shaklee ialah ESP iaitu minuman serbuk soya yang mana telah diviralkan untuk menjadi sejenis makanan tambahan yang dapat memberikan impak yang sangat baik untuk kesihatan, kecergasan dan kecantikan kulit.

Namum ramai yang tak tahu, apa sebenarnya perbezaan produk Soya jenama Shaklee berbanding jenama lain.

Sebab tu kakda perlu buat artikal ni supaya sebelum anda beli ESP (Energizing Soy Protien – Non GMO) anda baca dulu dan perlu tahu apa yang bakal anda makan.

 

 

Kenapa Pilih Shaklee?

Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protin berasaskan kacang soya. Hakikatnya, pengasingan protin yang pertama ini dicipta oleh Dr.Shaklee pada awal 70-an.

Di mana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr Shaklee telah lama mengetahui protin soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.

Energizing Soy Protien ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan.

Menggunakan Kacang Soya Non-GMO Dan Diproses Dengan Cara Yang Betul.

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi “non-GMO” (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, setiap 850g (satu tin Energizing Soy Protien) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Energizing Soy Protien dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Glisemik Indeks Yang Rendah – 39

Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda. Manakala, kandungan Indeks Glisemik (G.I.) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.

Satu hidangan ESP Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Cara Dapatkan Produk

Ternyata protin mempunyai kebaikan yang sangat banyak bukan saja untuk wanita, wanita hamil, mahupun kanak-kanak, malah ia turut sesuai untuk diamalkan oleh semua orang termasuk kaum lelaki dan mereka yang sakit.

Untuk mendapatkan produk shaklee di sekitar Kota Bharu, boleh hubungi kakda untuk mendapatkan stok terbaru dan expired date yang lebih lama. Semua stok kakda adalah stok terbaru Shaklee.

ORDER ESP SHAKLEE DISINI

ORDER ESP SHAKLEE DISINI

ORDER ESP SHAKLEE DISINI

Daftar untuk menjadi ahli shaklee kat sini untuk harga super jimat! Dah daftar, wasap kakda kat sini.

*****************************************************************************

Kakda Agen Shaklee Kota Bharu Dan Kubang Kerian

Wasap: 010-760 4946

IG: vitamin.by.kakda | kakda_vits_kelantan

FB Personal: Ida Chalo

FB Page: Kedai Vitamin Kota Bharu

******************************************************************************

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.