Pengedar Sah Shaklee Kubang Kerian Dan Kota Bharu 010-7604946

Pengedar/Agen Sah Shaklee Kubang Kerian, Kota Bharu Kelantan

Bismillahirrahmannirrahim..Salam Perkenalan.

Kakda atau nama penuh Faridah Chalo merupakan agen/pengedar sah shaklee Kota Bharu yang telah berdaftar sejak tahun 2012.

Produk Shaklee sudah lama berada dipasaran dan bagi pengguna lama zaman mak ayah kita, sistem mlm shaklee telah disalahertikan sebagai mlm yang mempunyai imej yang tidak baik.

Ianya berlaku disebabkan oleh pengedar-pengedar shaklee pada masa itu menggunakan strategi yang salah untuk menarik pengguna.

Pendaftaran Hanya RM80 Bagi Semenanjung Dan RM90 Bagi Sabah Sarawak

Mengikut mak mertua kakda, pada masa dulu, ayah mertua kakda juga merupakan agen shaklee. Bukan itu sahaja, malah hampir semua staf ayah mertua dan kaum kerabatnya turut menjadi mangsa penipuan mlm shaklee.

Pembelian sehingga lebih sepuluh ribu ringgit dan lambakan vitamin yang mengejar tarikh luput membuatkan ramai ahli lama menjadi stress.

Tapi tahukah anda, sebenarnya untuk menjadi ahli, modal yang perlu dikeluarkan hanyalah serendah Rm80 untuk Semenanjung dan Rm90 sahaja untuk Sabah Sarawak. (starter kit bernilai Rm69, selebihnya adalah postage)

Beli Produk Shaklee Mengikut Keperluan

Disebabkan ini, ramai ahli keluarga suami kakda yang berada di Kelantan sudah tawar hati untuk menggunakan produk shaklee.

Yang sebenarnya sangatlah rugi sebab produk shaklee adalah produk yang sangat baik kerana ianya memang terbukti semulajadi, sentiasa selamat dan sentiasa berkesan.

Untuk menjadi ahli shaklee, tidak perlu lah sampai membuat pembelian berpuluh ribu ringgit.

Hatta, pembelian lebih 10k jugak tidak menjanjikan anda akan menjadi jutawan shaklee. Kerana sistem shaklee sangat unik.

Untuk mendapatkam bonus bulanan, anda perlu memgumpul sehingga beberapa UV point dan UV point tersebut akan reset dan bermula dengan kosong semula pada bulan hadapan.

Jadi jika anda dimomokkan dengan tawaran pembelian pertama kali yang melebihi 10k dapat menjamin bonus setiap bulan, itu konfem bohong!

Agen Atau Pengedar Berilmu

Oleh sebab itu, jika anda ingin mencuba produk shaklee, pastikan anda membuat urusan pendaftaran dan pemilihan produk dengan khidmat konsultasi daripada agen atau pengedar shaklee yang berilmu dan jujur dalam berbisnes.

Untuk penduduk sekitar Kota Bharu, anda boleh menghubungi kakda untuk mendapatkan khidmat konsultasi dan produk shaklee yang bersesuaian dengan masalah anda.

Kakda juga mengalu-alukan lebih ramai warga Kelantan diluar sana untuk menyertai team Fabulous Family yang diasaskan oleh kakda sejak 2012 lagi.

Apa yang anda akan perolehi jika join team kakda?

  • Poster Testimonial yang berlambak mengikut jenis penyakit, dengan adanya poster sedemikian, mudah untuk anda membuat promosi.
  • Kelas telegram percuma setiap bulan secara online.
  • Group Wasap sokongan yang terdiri daripada semua agen di bawah naungan Team Fabulous Family samada yang nak bisnes ataupun just nak makan sendiri.
  • Kelas Nutrisi daripada Pakar Nutrisi shaklee secara online di telegram. Anda akan pelajari dan memasuki dunia Nutrisi berkenaan dengan set-set dalam produk shaklee.
  • Kelas-kelas sokongan secara offline jika berminat nak join.
  • Macam-macam lagi.

Kakda amat menggalakkan lebih ramai ibu-ibu muda yang ada keinginan untuk berhenti kerja dan menjaga anak dari rumah dalam masa yang sama mempunyai income yang kukuh.

Juga kepada golongan pelajar yang sedang menuntut di Universiti dan Kolej.

Lepasan ijazah yang masih buntu mencari pekerjaan.

Hubungi Kakda Lebih Lanjut

Jika anda ingin mendapatkan produk shaklee, terlebih dahulu dapatkan khidmat konsultasi dari kakda dengan menekan link wasap ini.

Penghantaran sekitar Kota Bharu akan dicaj mengikut kawasan oleh runner yang bertugas.

Namun, kebanyakan runner tidak menetapkan harga bayaran sebaliknya hanya meminta bayaran seiklhas yang mungkin dari pelanggan.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.