Best Ever Skincare. Ones Must Try

YOUTH SKINCARE

Its All About Family

MY LIFE

All the info about Shaklee Product

supplement

Kenali MamiKembar

Assalamualaikum w.b.t. Salam perkenalan dari saya Ida Chalo atau lebih dikenali sebagai kakda penulis blog Mamikembar.com.

Saya merupakan seorang Pengedar Sah Shaklee di Kubang Kerian, Kelantan dan telah mendaftar menjadi agen sah Shaklee pada September 2012.

Kakda bermula dengan mengamalkan Set Berpantang semasa melahirkan anak kedua. Setelah mendapat kesan positif yang menakjubkan seperti badan bertenaga, susu badan meriah dan tidak mengalami lenguh-lenguh badan, kakda mengambil keputusan untuk berkongsi kebaikan produk Shaklee kepada lebih ramai rakan-rakan ibu di luar sana.

Walaupun berkerja sebagai seorang Civil Engineer, ia tidak menghalang kakda untuk menjalankan bisnes Shaklee yang hampir 100% melalui online sahaja – blog dan Facebook.

Sedikit latar belakang Kakda.

Kakda berasal dari Sabah. Namun sudah menetap di Kelantan sejak tahun 2009 lagi.

Mempunyai kelulusan Ijazah Kejuruteraan Awam dari UTM Skudai.

Namun mengambil keputusan untuk menjadi Suri Rumah sepenuh masa yang berkerja dari rumah dengan menjalankan bisnes online menjual produk Shaklee yang kakda sendiri yakini.

Mamikembar.com platform untuk bisnes dan berkongsi info.

Yakin dan percaya bisnes shaklee mampu memberikan kakDa lebih pendapatan, lebih masa dan perhatian untuk keluarga, kakDa nekad untuk berhenti kerja.

Kakda juga sangat menggalakkan anda diluar sana untuk sama-sama mencuba bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan mahupun sumber pendapatan utama (terutama suri rumah yang ingin mencari income).

Sertai Shaklee Hari Ini.

Mamikembar.com akan kakDa manfaatkan untuk mengumpul info dan tips untuk dikongsi bersama ibu-ibu diluar sana. Ianya juga adalah platform yang kakDa gunakan untuk berbisnes.

Semoga segala info dan ilmu bermanfaat yang kakDa kongsikan disini akan menjadi saham kakDa untuk hari ‘esok’. Aminnn..

Salam Perkenalan dan Selamat Membaca! ^_^

Baca lagi:

Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Kelebihan Bisnes Shaklee Yang Buat Ramai Wanita Berkerjaya Berhenti Kerja

Bonus-Bonus Dan Kelebihan Yang Ditawarkan Untuk Pengedar Shaklee

Percutian 5 Dan 6 Bintang Untuk Pengedar Shaklee Setiap Tahun